DSP'den CHP'ye "Bizi bırakın AKP ile uğraşın"

Güncelleme Tarihi:

DSPden CHPye Bizi bırakın AKP ile uğraşın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2014 01:34

DSP, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'in seçim sonuçlarını değerlendirirken söylediği "Güvercini uçurma yarışına girildi" sözlerine tepki gösterdi.

Haberin Devamı

DSP İzmir Büyükşehir Belediye Belediye Başkan adayı olan eski İl Başkanı Selçuk Karaükülçe, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'in seçim sonuçlarını değerlendirirken CHP'den aday gösterilmeyince DSP'den yarışa girenleri hatırlatarak, "Bu seçim, Genel Başkanı Ecevit isminin de unutulduğu, bir güvercin uçurma yarışına dönüştürüldü. Bugüne kadar CHP'ye 1 lira katkı koymayanlar seçimde 300 milyon lira harcadı" demesine tepki gösterdi. Karakülçe, şöyle konuştu:

"Ali Engin'in acilen dinlenmeye ihtiyacı var. Onu çok yorgun görüyorum. Bir il başkanı bu sözleri nasıl söyler? Seçim göstergeleri onu yordu, acilen dinlenmeli. Ecevit ve DSP üzerinden söz söylemesi ağrıma gidiyor. Bizi bırakın AKP ile uğraşın. Seçim başarısızlığınıza DSP'yi kılıf yapmayın. Oy isterken Ecevit'i kullanıp seçimden sonra Ecevit'i eleştirmeyin. Tayyip Erdoğan tarzı siyasetin CHP'de de yeşermiş olması, karamsarlığımızın ve kararlılığımızın ana nedeni. Derdimiz CHP ile itişip kakışmak değil, sol siyaseti Ecevit kültürü ile dizayn etmek. Seviye yerle bir."



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!