Yenimahalle finale koşuyor

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle finale koşuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2014 01:34

Belediyenin Bayan Hentbol Takımı, yarı final serisinde Ardeşen Gençlik karşısında 2-1 öne geçti.

Haberin Devamı

Hentbol Bayanlar Süper Lig yarı final üçüncü maçında Yenimahalle Belediyesi, Ardeşen Gençlikspor’u 34-30 mağlup ederek, seride 2-1 öne geçti.
Nefeslerin tutulduğu çekişmeli karşılaşmada, iki takım da üstün bir mücadele ortaya koydu. Ardeşen’de 13 gol atan Perihan, takımı adına en skorer isim olurken, Milli takım ve Yenimahalle Belediyesi’nin kaptanı Yeliz Özel, 14 gol atarak maça damga vurdu.
Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısını Yenimahalle Belediyesi 18-13 önde geçti. İkinci yarıda ise heyecanın dozu yükseldi. Ardeşen Gençlik, Perihan ile farkı kapatırken, Yenimahalle Belediyesi, Yeliz ile yeniden arayı açtı ve Başkent ekibi evindeki ikinci maçı da alıp durumu 2-1 getirdi.

“HER ŞEY ELİMİZDE”

Zorlu mücadeleden galip çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Teknik Direktörü Yrd. Doç. Dr. Serdar Eler, “Artık ipler bizim elimizde. Seride 2-1 öne geçtik. Bu üstünlüğü korursak, Muratpaşa ile tekrar final oynayacağız. Türkiye Kupasını çok şansız bir şekilde kaybettik. Bu yüzden lig şampiyonluğunu almayı herkesten çok istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!