Pedallar sağlık için çevrildi

Güncelleme Tarihi:

Pedallar sağlık için çevrildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2014 01:34

AYDIN'nın Söke İlçesi'nde, bisiklet tutkunu olan meslek lisesi öğrencilerinin organize ettiği etkinlikte "sağlıklı yaşam' için pedal çevrildi. "Dünya Sağlık Haftası' düzenlenen etkinliğe katılanlar, sağlıklı yaşam için bisikletin önemini vurguladı.

Haberin Devamı

İlçedeki Fatma Tüzzehra Orhun Sağlık Meslek Lisesi'nce her yıl "Dünya Sağlık Haftası'nda düzenlenen etkinliğe, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. "Sağlıklı Yaşama Davet 7'den 70'e bisiklet' sloganıyla lise bahçesinden yola çıkan grup, Aydın ve İstasyon Caddesi'nin ardından turlarını Belediye Meydanı'nda tamamladı. Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, meydanda toplanan vatandaşlara yöresel oyunlar oynadı. Yerel sanatçılar Özgür Tire, Kaan Can ve Ferhat Orman konser verdi, keyifli dakikalar yaşattı.

Etkinliğe katılanlar arasından hediye bisiklet için kura çekildi. İsmi çıkan Ulaş Beşparmak'ın (38) bisikletinin olduğunu ve kabul edemeyeceğini söylemesi üzerine kura tekrarlandı. İkinci kez çekilen kuradan ismi çıkan Esra Çobanoğlu'na bisikleti, etkinliğin sponsoru Sarızeybekler Bisikletçilik'in kurucusu Fahrettin Sarızeybek verdi.

Haberin Devamı

Fatma Tüzzehra Orhun Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Serkan Ceylan ve beraberindekiler Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ı makamında ziyaret etti, belediyeden bisiklet yolu talebinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!