Bir kulübün başkanı gibi derhal istifa etmeli

Güncelleme Tarihi:

Bir kulübün başkanı gibi derhal istifa etmeli
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2014 01:03

G.Saray yöneticisi, “Kafasında bir kulübün başkanlığını yapıyor ama eski kulübü değil” diyerek Demirören’in Fenerbahçe lehine çalıştığını ima etti, istifa davetinde bulundu.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in, derbi sonrası Felipe Melo hakkındaki açıklamaları büyük tartışma yarattı. Galatasaray’ın, Melo’yu göndermesi gerektiği yönünde görüş belirten Demirören’e, sarı kırmızılı kulübün açıklamasının ardından yöneticilerden Şükrü Ergün’den de sert cevap geldi.Ergün, şunları söyledi...

“KONUŞACAK SON KİŞİ”

- Hakemine tüküren, rakip takımın teknik kadrosuna alenen küfreden oyuncuyu görmezden gelen, Türk futbolunun çökmesi ve uluslararası arenada Türkiye’nin çok kötü durumlara düşmesi pahasına şike sürecinin üzerini kapatan Yıldırım Demirören’den, bizim alacak hiçbir tavsiyemiz yok.
- Demirören, sportif etik konusunda konuşacak en son kişidir. Bir an önce gereğini yapması ve istifa edip, o koltuğu, layığıyla dolduracak birine bırakması lazımdır.
- Kendisi federasyon başkanı gibi değil, bir kulüp başkanı gibi davranmakta ama daha önceki kulübü değil. (F.Bahçe’yi kastetti.)

Haberin Devamı

HAKEM YILDIRIM: GÖRSEM CEZAYI KESERDİM

DERBİ sonrası otoriteler, hakem Bülent Yıldırım’ın Melo’yu, sportmenliğe aykırı hareketten atması gerektiği konusunda birleşmişti. Yıldırım’ın yakınlarına, “Ben o anda Melo’nun yaptığı hareketi görmedim. Görseydim kesinlikle cezalandırırdım” dediği ifade edildi.

YILDIRIM DEMİRÖREN NE DEMİŞTİ?

BEŞİKTAŞ’IN YAPTIĞINI YAPSINLAR!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beyaz TV’de katıldığı programda Felipe Melo’nun olay hareketlerini yorumlamış ve şunları söylemişti:

O AN ÜZÜLDÜM

“Melo’nun hareketine çok üzüldüm. G.Saray, Beşiktaş’ın Nouma kararını örnek almalı. Beşiktaş’ın Nouma’ya yaptığını, G.Saray da Melo’ya yapmalı. Melo’ya bizim yönetim olara ceza verme lüksümüz yok. Ünal Aysal karakteri ve olgunluğuyla bunlar düşünebilecek bir insan. Hem G.Saray’a hem de yönetime yakışacak kararları alacaklardır diye düşünüyorum.”

GALATASARAY’DAN DEMİRÖREN’E ELEŞTİRİ

MELO’YA CEZA İLE FUTBOL KURTULMAZ

G.SARAY Kulübü, derbi sonrası eleştirilerin odağındaki isim olan Felipe Melo hakkında bir açıklama yayınlandı ve “G.Saray, Melo’yu göndermeli” diyen TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e de cevap verdi. İşte o açıklama...

ÖRNEKLERİ VAR

Haberin Devamı

“Federasyon Başkanı’nın, bir futbolcumuzla ilgili yaptığı açıklamaları, bulunduğu makam açısından talihsiz bir beyan olarak değerlendiriyoruz. Melo’nun genel ahlaka aykırı eylemi nedeniyle ağır cezalara çarptırılmış bir futbolcuyla kıyaslamasını ise kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Türk futbolunu Melo’ya verilecek ceza kurtarmaz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!