Canavarca kezzaba en ağır ceza

Güncelleme Tarihi:

Canavarca kezzaba en ağır ceza
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2014 01:22

Karısına kezzap içirmeye çalışan, ardından kezzabı vücuduna döken koca için ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi. Davaya Aile Bakanlığı da müdahil oldu.

Haberin Devamı

ANADOLU Adalet Sarayı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, Sabiha Gökçen Havalimanı yemekhanesinde çalışan Özgür T. (24), işsiz eşi Segbetullah T.’nin (27) şiddetine dayanamayarak arkadaşlarının yanına sığındı.

SENİ ÖLDÜRECEĞİM

Boşanma davası da açan genç kadın geçen yıl 24 Ocak’ta Kartal Meydanı’na geldiği sırada, kendisini takip eden kocasının konuşma talebini kabul ederek sahildeki kayalıklara gitti. Burada Segbetullah T., yanında şişe içinde getirdiği kezzapı çıkarıp “Seni öldüreceğim” diyerek eşini yere yatırdı.

İÇİRMEYE ÇALIŞTI

Kollarından tutup şişeyi kadına içirmeye çalıştı. Kadın direnince de kezzabı, yüzüne, boynuna, karnına ve bacağına döktü ve kaçtı. Olaydan 2 hafta sonra İzmir’de yakalanan Segbetullah T.’nin, “eşini canavarca hisle tasarlayarak öldürmeye teşebbüs” suçundan ‘ağırlaştırılmış müebbet’ hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi. Davaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da müdahil oldu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!