Tekeden süt sağılmaz

Güncelleme Tarihi:

Tekeden süt sağılmaz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2014 01:22

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığına adaylık iddiaları için, “Tekeden süt sağılmaz, balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz, Recep Tayyip Erdoğan’dan da cumhurbaşkanı olmaz. İster AKP’li, ister MHP’li, isterse de CHP’li olsun her vatan evladı cumhurbaşkanı olabilir, ne var ki Recep Tayyip Erdoğan olamaz, milletin terazisi bu sıkleti çekmez” dedi. Grup toplantısında konuşan Bahçeli, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

99 DA ALSA HESAP VERECEK

30 Mart’a, 17 ve 25 Aralık’ın gölgesi düşmüştür. Milletimize karşı çok kalleş bir psikolojik harekât yürütülmüştür. Başbakan, ‘Bakara-Makara’ diyerek yüce kitabımızın kutlu ayetleriyle dalga geçen şahsiyetsiz eski bakanın dahi arkasında durmuştur. Yolsuzluk ve rüşvet iddialarını tuzak, komplo, millete karşı kampanya olarak karalamıştır. Anlaşılan bunda başarı sağlamıştır. 17 ve 25 Aralık’tan sonra her ne hikmetse sanal istiklal savaşçısı kesilmiştir. Bilhassa Suriye’ye muhtemel operasyonun konuşulduğu toplantının sızdırılması elini güçlendirmiştir. Bize göre bu, AKP’nin hanesine yazılmıştır. Başbakan ve partisi değil yüzde 43, yüzde 99 alsa da yolsuzluğun hesabını verecektir.

45 YILIN REKORUNU KIRDIK

Bu seçimlerin galibi gerçekte MHP’dir. Oyunu artıran tek parti MHP’dir. Bu oy miktarı 45 yıllık siyasi tarihimizde bir rekordur. 30 Mart’ta özellikle Ankara ve İstanbul’da MHP’nin zayıflaması üzerine kurulan siyaset denklemini gördük ve şahit olduk. Bizi AKP-CHP arasına sıkıştırmaya görevli olanlara tavsiyem, akıllarını başlarına almaları ve etrafımızda fazla dolaşmamalarıdır. AKP’nin oy sayısındaki azalma 2 milyon 100 bini bulmuştur. İnanıyorum ki, AKP’den kopmalar hızlanacak ve MHP’ye yönelecektir. CHP, her türlü zorlama ve çirkefliğe rağmen yerinde saymıştır.

PARALEL KEDİLER SUÇLANDI

Elektrik kesintisini trafoya giren kedilere yüklemesi milletimizin aklıyla dalga geçmektir. Herhalde kedilere dava açılması gündemdedir ve trafolar Başbakan’ın adamları tarafından kuşatılmıştır. Allah’tan, doğadaki vahşi hayvanlar, baraj sularını içip bitirmemiş, enerji nakil hatlarını kuşlar kemirmemiş, termik santrallarına meteor taşı düşmemiş, sadece paralel kediler suçlanarak vaziyet kurtarılmıştır. AKP çok yakında sandıklardaki şayiaları dünya dışı varlıklara ihale ederse kimse şaşırmamalıdır.

SURİYE’YLE SAVAŞA MI GİRDİN

Başbakan, balkondan yaptığı konuşmasında Suriye’yle savaşta olduğumuzu söylemiştir. Sayın Başbakan, Türkiye, Suriye’yle ne zaman savaşa girmiştir? Savaş kararını alacak TBMM’nin niçin bundan haberi yoktur? Savaş kararını kimlerle konuştun, kimlere söz verdin, nasıl bir tezgâha düştün?

YOUTUBE’U KAPATAN KÖŞK’E ÇIKAMAZ

AKP cenahından peş peşe gelen açıklamalardan Çankaya Köşkü’ne en güçlü adayın Başbakan Erdoğan olduğu anlaşılmıştır. Sayın Gül ise adaylığın aralarında görüşmeyle halledileceğini ifade ederek zımnen ben de varım mesajı vermiştir. Cumhurbaşkanlığı seçimini yapmak bile zaman kaybıdır. Sayın Gül ile Başbakan Erdoğan aralarında anlaşmaları halinde her şey netleşecektir. Türk milleti kral seçmeyecek, bir diktatör muavinine koltuk ihdas etmeyecektir. Hakkında hiçbir şaibe olmayan tertemiz bir isme cumhurbaşkanı olma şerefini verecektir. Önce özerkliğe, arkasından Kuzey Kürdistan’a açık kapı bırakandan cumhurbaşkanı olmaz. Toplumu kamplara ayırandan cumhurbaşkanı olmaz. Teröristlere kucak açandan cumhurbaşkanı olmaz. Twitter’ı engelleyen, YouTube’u kapatan, hürriyetleri budayandan cumhurbaşkanı olmaz. Adaletten kaçandan, rüşvetçilere ve hırsızlara kol kanat gerenden cumhurbaşkanı olmaz. Villalara balya balya dolar yığandan, kamu arazilerini zimmetine geçirenden, evdeki parayı sıfırlarken haysiyet ve inandırıcılığını da sıfıra düşürenden cumhurbaşkanı olmaz. TSK’ya kumpas kurandan başkomutan olmaz. Türklüğü reddeden, TC’yi silen, milliyetçiliği ayaklar altına alan bir inkârcıdan Türkiye’ye cumhurbaşkanı olmaz, olamaz, olamayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!