3 puanı aldı kılçığı attı

Güncelleme Tarihi:

3 puanı aldı kılçığı attı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2014 00:03

Trabzonspor maçında hükmen galip ilan edilen sarı lacivertliler, zirvede farkı 10 puana çıkardı. Kulüp, Instagram hesabından ‘kılçıklı’ fotoğrafla Trabzonspor’a gönderme yaptı.

Haberin Devamı

VE haftalardır beklenen karar çıktı... Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’de 10 mart günü oynanan ve olaylar sebebiyle tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçını, karara bağladı. Mücadele, 3-0 sarı lacivertlilerin lehine tescil edildi. Böylelikle sarı lacivertli takım, zirvede en yakın rakipleriyle aradaki puan farkını resmen 10’a yükseltmeyi başardı.
Futbol Müsabaka Talimatı’nın 19. maddesine göre alındığı açıklanan karar sonrası Fenerbahçe’nin resmi Instagram’ından paylaştığı fotoğraf büyük yankı uyandırdı.

‘FOTOĞRAF ART NİYET TAŞIMIYOR’

FOTOĞRAFTA, kanatlanmış iki kanaryanın yanı sıra bordo mavi balık kılçığına yer verildi. Yaşananlarla ilgili görüşünü aldığımız sarı lacivertli kulübün yetkilileri, paylaşımda bir art niyet aranmaması gerektiğini söyledi. Konunun esprili şekilde işlendiğinin altı çizildi.
Daha sonra F.Bahçe’nin twitter’ındaki paylaşımda ise puan farkına ‘puan tablosu’ ile dikkat çekildi. Tabloda G.Saray ve Beşiktaş, F.Bahçe’nin çok uzağına yazıldı.

Haberin Devamı

TRABZON’DAN HABABAM VİDEOSU İLE YANIT

F.BAHÇE’nin Instagram göndermesine, Trabzon’un yanıtı gecikmedi. Bordo mavililer resmi Instagram hesabında Hababam Sınıfı filminin ünlü repliklerinden birini paylaştı. Videoda Kemal Sunal’ın, “Bu takıma bir türlü şansımız tutmuyor. Biz bu hayatta bir Mahmut Hoca’dan çektik, bir de Trabzonspor’dan çektik” repliği yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!