Fırtına değil meltem

Güncelleme Tarihi:

Fırtına değil meltem
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2014 01:49

PTT 1. Lig’de düşmeme mücadelesi veren Adanaspor’a evinde 3-1 yenilerek art arda beşinci mağlubiyetini alan Bucaspor, cepten yemeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Bu sezon üst üste kaybetme rekorunun 9 maçla Adanaspor’da bulunduğu ligde Fırtına bu sonuçla Kahramanmaraş ve 1461 Trabzon’dan sonra beşte sıfır çeken üçüncü takım oldu. Düşme hattındaki Fethiyespor’la arasında 7 puan fark kalan 39 puanlı Bucaspor’da Teknik Direktör Mustafa Bahadır, “Duran toplardaki zaafımız sürüyor. Puan tablosundaki erken rahatlama strese dönüştü. Mersin deplasmanından puanla dönmek zorundayız” dedi.

Uzun süredir para alamayan futbolcuların moralsiz olduğu öğrenilirken, Asbaşkan Yaşar Yaralı bu durumun mazeret olamayacağını savundu. Üç gün antrenman boykotu yapan Denizlispor’un T.Linyit’i 3-1 yendiğini hatırlatan Yaralı, “Kulüplerin pek çoğu aynı sorunu yaşıyor. Şu anda takımın 7’şer bin TL prim alacağı, bir kaç futbolcunun da maç başı alacağı var. Yabancılardan Henrique’nin üç, Nsaliwa’nın iki maaş alacağı bulunuyor. Kaynak arayışımız sürüyor” dedi. Bu arada kaleci Ömer’den sonra Ziya’nın sakatlanmasıyla eldivenler 19 yaşındaki Çağlar’a kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!