Gece maçı izlerken görülmüş

Güncelleme Tarihi:

Gece maçı izlerken görülmüş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2014 01:49

DENİZLİ'de, Denizlispor ile Tavşanlı Linyitspor takımları arasında oynanan maçta sahaya atlayan ve kısa süreli gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra bir çöp konteynerinin yanında öldürülmüş olarak bulunan 28 yaşındaki Ahmet Cengiz'in en son bir nargile kafede, Galatasaray- Fenerbahçe derbisini izlerken görüldüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Dün saat 05.00 sıralarında Kayıhan Mahallesi Kapalı Pazaryeri arkasındaki çöp konteynerinin yanında, hurdacılık yapan bir kişi tarafından battaniyeye sarılı erkek cesedi bulundu. Hurdacının ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, dövülerek öldürüldüğü anlaşılan ve üzerinden kimliğini belirtir bir belge çıkmayan kişinin parmak izini aldı. Polis, parmak izi incelemesiyle, öldürülenin 28 yaşındaki Ahmet Cengiz olduğunu tespit etti.

DUYGU BOZUKLUĞU HASTASI
Denizlili taraftarların 'Parlak Ahmet' olarak tanıdığı, 2 yıldır bipolar bozukluk (duygu durum bozukluğu) hastası olduğu belirtilen Ahmet Cengiz'in Afyonkarahisar'ın Dazkırı İlçesi'nde yaşadığı ve 3 yıllık evli olduğu anlaşıldı. Kol bileklerinden birinde sarı- kırmızı diğerinde ise sarı- lacivert renkli bileklik bulunan Cengiz'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Haberin Devamı

BEYİN KANAMASINDAN ÖLMÜŞ
Cengiz'in burada yapılan otopsisinde başına aldığı darbelere bağlı beyin kanamasından öldüğü belirlendi. Vücudunun pek çok yerinde kırıklar olduğu da belirlenen Cengiz'e sert bir cisimle defalarca vurulduğu ve saat 02.00 sıralarında yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Cengiz'in, otopsinin ardından dün yakınları tarafından alınan cenazesi, Dazkırı'ya götürülüp, toprağa verildi.

EN SON NARGİLE KAFEDE GÖRÜLDÜ
Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis, güvenlik kamerası görüntülerinden Cengiz ile görüştüklerini tespit ettiği 8 kişinin ifadesine başvurdu. Polis, Cengiz'in olay günü en son saat 19.00'da başlayan, Galatasaray- Fenerbahçe futbol takımları arasında oynan derbi maçı bir nargile kafede izlerken görüldüğünü tespit etti. Görgü tanıklarının ifadelerinden, kafede altında sarı- kırmızılı eşofman, üzerinde sarı- lacivert forma, yeşil- siyah bir hırka ile kolunda bordo- mavi renkli bir bileklik olan Cengiz'in maç sırasında televizyonun önüne geçtiği için dışarı çıkarıldığı öne sürüldü.
Denizlispor'un ligin ilk yarısında yine Tavşanlı Linyitspor ile oynadığı maçta tribünlerde Denizlispor taraftar grupları 57 Gençlik ile Yeşil Cephe arasındaki gerginlik yaşanmıştı. Denizliye dönen taraftar grupları, konuşmak için buluştuklarında kavga çıkmış, Yeşil cephe Taraftar Grubu liderleri Fatih Eroğlu, pompalı tüfekle öldürülmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!