Orduspor yoluna kayıpsız devam etmek

Güncelleme Tarihi:

Orduspor yoluna kayıpsız devam etmek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2014 15:03

PTT 1. Lig'de hafta sonu Samsunspor ile karşılaşacak Orduspor'da kulüp basın sözcüsü Adem Türkmen, bu maçta kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Türkmen,yaptığı açıklamada, pazar günü sahalarının "iki kardeş kulübün" maçına ev sahipliği yapacağını söyledi. Sezon boyunca ortaya konulan emeklerin karşılığını alacaklarına inandığını ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

"Samsunspor, sezonun ikinci yarısının en flaş ekiplerinden biri oldu. Oynadıkları futbol ve topladıkları puanlar ortada. Onun için rakibimize saygı duyuyoruz ama rakibimiz karşısında kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Oyuncu arkadaşlara ve teknik kadromuza güvenimiz sonsuz. Onlar da bir sezon boyunca büyük emek verdi. Gözlerindeki Süper Lig ışığını görebiliyoruz. İnşallah ilk iki takım arasında Süper Lig'e çıkacak takım olacağız."

Taraftara teşekkür

Türkmen, kulüp olarak başlattıkları "küfüre hayır" kampanyasına destek veren Orduspor taraftarlarına teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Her zaman söyledik, onların bize destekleri çok önemli. Birçok kulüp küfür nedeniyle ceza alırken bizim taraftarımız kampanyamıza destek vererek centilmenliklerini ortaya koydu. Bilet fiyatlarında Samsunspor maçı öncesi indirime gittik. İnanıyorum ki 19 Eylül Stadyumu dolacak ve şenlik havasında bir maç oynanacak."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!