THY pilotu dehşet saçtı

Güncelleme Tarihi:

THY pilotu dehşet saçtı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2014 13:00

Bakırköy'de bir AVM'deki emlak ofisine gelen kaptan pilot iddialara göre, kendisini MOSSAD ve CIA ajanlarının takip ettiğini söyleyerek silahını çıkardı.

Haberin Devamı

Cuma günü Bakırköy'de bulunan bir AVM'ye gelen THY kaptan pilotu Yavuz Ö. arkadaşı Tayfur Gökhan'a ait emlak ofisine girdi. Gökhan ve ofiste bulunan oğluyla bir süre sohbet eden kaptan pilot iddiaya göre, bir süre sonra silahını çıkartarak kendisini ajanların takip ettiğini söyledi. Ofis sahibi ve güvenlik müdürü tarafından ikna edilemeyen Yavuz Ö. için emlak ofisine polis ekipleri çağrıldı. Sivil polisler kaptan pilotu ikna etmeye çalışırken, özel harekat timleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık iki saat süren çalışmaların ardından Yavuz Ö. ikna olarak silahını teslim etti.

"YAKLAŞMAYIN SİZ CIA'SİNİZ DEDİ"
Yaklaşık iki saat süren olayda zor anlar yaşayan emlak ofisi sahibi Tayfur Gökhan yaşanan anları "Saygı duyduğumuz bir kaptan pilot. Halen görevde olan bir ağabeyimiz. Öğleye doğru ofisimize geldi. Gayet normaldi. Müzikten bahsettik, sohbet ettik. Biraz gergin gibi hissettik kendisini. Daha sonra sağdan, soldan geçenlere bunlar mosssat ajanı, CIA falan demeye başladı. Şaka yapıyor zannettik. Yoldan geçen insanlara başka isimlerle seslenmeye başladı, tanıyormuş gibi. Belinde silah vardı. Silahı çıkarttı. Beni takip ediyorlar dedi. Mermiyi ağzına verdi. Gayet soğuk kanlıydı o anda. Montunu silahın üzerine örttü. Gelen bir iki müşteri tokalaşmak istedi. Onlara da yaklaşmayın siz CIA'siniz dedi. Birkaç kaptana mesaj attım. Gelsinler de silahı elinden alalım diye. Gittikçe psikolojisi bozulmaya başladı. Bana bir takım evraklar verdi. Bunları CIA, MOSSAD alacak diye. Önce güldük. Niye gülüyorsunuz diye çıkıştı. Üstüne gitmdik. Ne derse eyvallah dedik. Güvenlik müdürümüzü çağırdık.

Haberin Devamı

Ona da ajan diye şüpheyle yaklaştı. Daha sonra polisi arama gereği duyduk. Sivil polis istedik. Resmi polis gelirse elinde silah var. Ters teper dedik. Tecrübeli iki sivil polis geldi. Onlar ikna etmeye çalıştılar. Bir şekilde ikna ettik. Silahı elinden aldık. Daha sonra emniyet müdürümüz geldi. Çok tecrübeli ve olgunca davranarak sohbet eder gibi onu ikna ederek kavgasız, gürültüsüz karakola götürdü. Hastaneye yatırıldığını duyduk. Eşini arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Allah şifa versin. Eli hep tetikteydi. Ben bir şekilde çıkıp gitseydim başka birilerine zarar gelebilirdi. Olay büyüyebilirdi. Silahlı çatışmaya dönüşebilirdi. Özel harekat geldi. Bütün dükkanlar kapatıldı burada. İki koridora giriş, çıkış yasaklandı" şekline anlattı.

Haberin Devamı

HASTANEYE YATIRILDI
THY'de kaptan pilot olarak görev yapan Yavuz Ö. ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından şizofreni şüphesiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!