Başbakan grup konuşmasında Bahçeli’ye yüklendi

Güncelleme Tarihi:

Başbakan grup konuşmasında Bahçeli’ye yüklendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2014 13:01

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 30 Mart seçimlerinin ardından ilk grup konuşmasını yaptı.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan konuşmasından muhalefet ve Gülen Cemaatine sert eleştirilerde bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelttiği eleştiriler dikkat çekti.

Bahçeli’nin kendisinden önce yaptığı grup konuşmasını eleştiren Erdoğan, “İşte daha bu sabah MHP’nin genel başkanı çıkmış hala adeta ağzından salyalar akarcasına hakaret ediyor. Bir yılı aştı isimlerini ağzıma almadım. Seçim kampanyasında zaman zaman almak durumunda kaldım. Demek ki bunlar başka dilden anlıyorlar. İnsanlara akıllarının anlayacağı şekilde hitap etmek durumundayız” ifadelerini kullandı.

MHP’nin 30 Mart seçimlerinde aldığı sonuçlara değinen Erdoğan eleştirilerini, “MHP 16 ilde yüzde 5’in altında kalmıştır. Konuşuyor bugün, milleti kucaklayan diyor. Siz milleti nasıl kucaklıyor ki bu durumundasınız? Zaten el öptürmekten yanına kimse yaklaşamıyor ki” sözleriyle sürdürdü.

Haberin Devamı

Devlet Bahçeli'nin cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili sözleini de eleştiren Başbakan Erdoğan, "Eğer yavru muhalefetin başındaki aday olacaksa o aday olur. Çıkarsınız meydana, millet takdir eder. Garip garip şeyler söylüyor. İki kişi oturacakmış konuşacakmış. Olabilir bundan daha doğal daha tabi ne var? nihayetinde kararı verecek olan millet. Millet nasıl karar verirse herkes ona uymak zorundadır. Sen de uyacaksın" şeklinde konuştu.

Başbakan grup konuşmasında Bahçeli’ye yüklendi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!