'Tabancayı görünce eğildim'

Güncelleme Tarihi:

Tabancayı görünce eğildim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2014 09:21

Önceki gün otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğrayan Yağmur Atacan, emniyetteki ifadesinde ölümden nasıl kıl payı kurtulduğunu anlattı: “Silahını doğrulttuğunu gördüm, eğildim. Kask takıyordu. Yüzünü göremedim.”

Haberin Devamı

Pınar Altuğ’un galerici eşi Yağmur Atacan, önceki gün saat 17.30 sıralarında Etiler-Ülgen Sokak’taki işyerinden çıkışta saldırıya uğradı. Park halindeki aracına bineceği sırada motosikletli bir kişi yaklaşarak Atacan’a ateş açtı. Silahlı saldırıda mermi aracın ön sol camından girip arka sağ camdan çıktı. Atacan olayı yara almadan atlatırken, araçta maddi hasar meydana geldi. Saldırının ardından Asayiş Şubesi ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı. Atacan da daha sonra ifade vermek üzere Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne gitti. Yaklaşık 4,5 saat süren ifadesinde Atacan şunları söyledi: “İşyerimden çıktım, aracıma bindim. Bu sırada motorsikletli, başında kask bulunan bir kişinin bana doğru silahını doğrulttuğunu gördüm. Yan koltuğa doğru eğildim. Bu anda silah sesiyle birlikte aracın camı patladı. Doğrulduğumda saldırganın kaçtığını gördüm. Yüzünü göremedim. İşlerimiz nedeniyle sorun yaşadığımız insanlar oluyor. Bunlardan herhangi biri olabilir. Saldırıyı şu yapmıştır diyemem.”

Şüphelendiği isimler var
Emniyetten çıkışta habercilerin sorularını yanıtlayan Pınar Altuğ, eşinin aklında bazı isimler olduğunu söyledi: “Olay ofisimizin önünde gerçekleşti. Olay yeri inceleme ekibi halen orada çalışma yapıyor. Eşimin şüphelendiği isimler var tabii ki. Kasıt söz konusu... Ama bırakalım polis araştırsın. Şimdilik konuyla ilgili bir gelişme yok.”

Yağmur Atacan, geçen ocak ayında da bir alacak davası nedeniyle, nikah şahidi Alper Çağrı Önal tarafından randevulaştıkları oto galerisinde dövüldüğünü iddia etmiş, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!