Renkliler renksizler

Süper Lig öyle böyle devam ediyor. Her hafta değişik sürprizler doğuyor.

Haberin Devamı

Derbi maçında futbol ahlakını aşan manzaralar gündeme düştü. Melo’nun Emre’nin oyun dışı kalmasında yapılan yanlış mimikler, haftaya damgasını vurdu.

Kayserispor dirilir gibi oldu puan almadan haftayı boş geçirdi, Erciyes yükselişte, Elazığ bir basamak düştü.

Bakalım kimler nasıl renkler bıraktı.

RENKLİLER:
Semih Kaya(G.Saray):
Mancini Fenerbahçe’nin hücum adamı Emenike ile nasıl oynayacağını ezberletmiş. Her adımı bilerek attı, yol vermedi.

Sneijder(G.Saray): Usta oyuncu durgunluğunu Fenerbahçe karşısında bozdu. Attığı gol vuruşu topu ayak tarağına iyi monte etti .

Oğuzhan( Beşiktaş). Oyuna sonradan girdi ama orta alanı bir anda toparladı. Golü atarken bile çizgisini bozmadan ,kendine bir güvenle şut pozisyona girmesi , vuruşunun hafif ama üç noktaya gitmesi kaleci için ayrı bir şansızlıktı.

Haberin Devamı

Dong(Kasımpaşa): Bu oyuncu önce orta alanda oynadı. Oyunu iyi kurdu, golünü de attı, sonra görev değişimi olarak savunmanın içine gömüldü, orda da görevini yaptı.

Djalma (T.Konya): Attığı kafa golünde zaman ayarını iyi yaptı.

Ahmet İlhan(Karabükspor): Uzun zamandan bu yana bir düşüş içindeydi, ama Rizespor karşısında tekrar eski günlerine döndü. Atılan golün servisini de güzel yapınca kendine geldi.

Fernandao (Bursaspor): Bu hafta Bursa’da goller yağdı, Sivas ve Bursaspor’un açık net bir şekilde korkusuzca hedefe gitmeleri heyecan verdi. Burada Bursaspor’u gün gösteren kişi de hat-trick yaparak kadın ve çocuk izleyenleri bayram yerine döndürdü.

Yasin(Erciyes): Son haftalarda Erciyesspor’u ayağa kaldıran oyuncu rolünü oynuyor . Elazığ defansını adeta şaşkına çevirdi, g0olü nü de attı o da yetmedi, diğer arkadaşlarına atılan gollerde yapımcı rolünü taşıdı

Özer(Trabzonspor): Kendini yenilemiş, futbol felsefesini değişime uğratmış. Topsuz alanları kullanmayı , çabuk futbolu benimsemiş.

Olcan( Trabzonspor): Olcan varsa Trabzon’da var oldu artık. Ufak tefek ama bin türlü huyu var. Rakibi yoran, endişelere sürükleyen bir futbol yapası Trabzon için bir kazanç.

Haftanın en renkli hakemi (G.Sraya-F.Bahçe): Futbolcuların futbol yerine nasıl kesip biçmek üzerine kurulan bir yarışmayı, yöneten hakem Bülent Yıldırım’ın sabırlı olduğu için kutlamak gerekir.

Haberin Devamı

Haftanın en renkli Teknik Adamı: (Hikmet Karaman): Erciyesspor’u nereden aldı nerelere doğru götürüyor. Her hafta kazanmanın mecbur olduğunu futbolcularına anlatan Karaman , haftanın en renkli hocası oldu.

RENKSİZLER:
Sow(F,Bahçe):
Böylesine bir büyük maçta sahada görünmemek, futboldan da uzaklaşmak olur. Sow sahada var mıydı, yok muydu gören bile olmadı.

(Eskişehirspor): Bir yanda gol atamıyor, ancak da az da gol yemiyor . Ertuğrul Sağlam da herhalde dertli olacak. takımı son haftalarda hep renksiz kalıyor.

(Akhisar):Sezon başında oynadığı maçlardan eser kalmamış, nasıl olsa geldiğim yere binim için rahat bir koltuk diyor başka bir şey demiyor.

Haberin Devamı

Korcan(Sivasspor): Son haftalarda hatalı goller yemeğe başladı. Bir maçta yedek kaleciye teknik heyet oyuna alırsa, Korcan’ın da sonu olur.

Aatif(Sivaspor): Takımı her zaman ayağa kaldıran bir oyuncuydu oda arkadaşlarına mı uydu ne oldu sesi soluğu kesildi.

Necip (Beşiktaş):Daha genç ama yükselmek için daha gayretli olmak, futbolunu geliştirmek için bir yola girmedi. Bek oynadığı zaman bile hiçbir topu yerinde kullanamıyor. Yalnız defans veya kendi kalesi ile top oynamak ona daha cazip geliyor

Yazarın Tüm Yazıları