Avrupa'da başarıya aç bir takım

Güncelleme Tarihi:

Avrupada başarıya aç bir takım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2014 11:48

Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı'nın Kübalı smaçörü Leonel Marshall, gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde de kupa sevinci yaşamak istediklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Marshall, yaptığı açıklamada, bu sezon kulüp tarihinde ilk kez Erkekler CEV Challenge Kupası'nı kazandıklarını belirterek, bundan sonraki hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşmak olduğunu belirtti. "Fenerbahçe Grundig kesinlikle Avrupa'da başarıya aç bir takım" diyen Kübalı smaçör, "Gelecek sezon Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'nde madalya almak hedefinde olacağız. Seneye CEV Şampiyonlar Ligi'nde dörtlü final oynayıp, kupayı almak istiyoruz" diye konuştu.

"Kupayı kazanmamızda taraftarın büyük etkisi oldu"


Leonel Marshall, Erkekler CEV Challenge Kupası'nı kazanmalarında, sarı-lacivertli taraftarların final maçında Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oluşturduğu atmosferin büyük etkisi olduğunu ifade etti. Daha önce Burhan Felek Voleybol Salonu'nda böyle bir atmosferle karşılaşmadığını anlatan Marshall, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Burhan Felek'te hiç bu kadar seyirci görmemiştim. Daha önce Ankara'ya, Eskişehir'e deplasmana gittiğimizde Fenerbahçe taraftarları salonu dolduruyordu. Ancak İstanbul'da ilk kez böyle oldu. Burhan Felek'teki atmosferi görünce inanamadım. Final maçındaki o muhteşem atmosfer, İtalyan ekibi Andreoli'yi 3-0 yenip, kupayı almamızda en büyük etkendir. O maçta bu destek çok pozitif etkiledi."

Haberin Devamı

"Erkeklerdeki başarı gayet normal"

Marshall, Türkiye'de kadın takımlarının ardından erkek takımlarının da Avrupa kupalarında final oynamaya başlayıp, kupa almasının normal bir başarı olduğunu kaydetti.

Türkiye'de erkek takımlarına önemli yabancı oyuncuların gelmeye başladığını dile getiren Kübalı smaçör, "Erkeklerdeki başarı gayet normal. Son 4 yılda Türk voleyboluna birçok önemli yabancı oyuncu geldi. Bu da Türk voleybolunun gelişmesine sebep oldu. Türk Milli Erkek Takımı'nın 2-3 yıl içinde Avrupa'nın en önemli takımları arasına gireceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!