Bu boykot devam etsin!

Güncelleme Tarihi:

Bu boykot devam etsin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2014 09:45

Süper Lig yolunda ve düşme hattında kıyasıya mücadele devam ederken, PTT 1. Lig'de 34. hafta da geride kaldı. İşte haftanın öne çıkan olayları...

Haberin Devamı

PTT 1. LİG HAFTANIN PANORAMASI

1- BU BOYKOT DEVAM ETSİN!
Tekden Denizlisporlu futbolcular, maaşlarını alamadıkları için idmana çıkmadı. Ama buna rağmen Tavşanlı Linyit'i 3-0'lık skorla yıkmayı başardı. Teknik direktör Özcan Bizati, "Onurlu ve delikanlı duruşlarından ötürü futbolcularımı kutluyorum" dedi.
Tekden Denizli-Tavşanlı Linyit: 3-0

2- HAKEME 5 DAKİKALIK PROTESTO
Adana'daki maç, futbol sahalarında benzerine az rastlanır bir olaya sahne oldu. Adana Demirspor-İstanbul BŞB mücadelesinde ev sahibinden iki oyuncu kırmızı kart gördü. Adana Demirli oyuncular, hakem Kutluhan Bilgiç'e tepki olarak son 5 dakikada aralarında top çevirdi.
Adana Demir-İstanbul BŞB: 1-3

3- ANKARASPOR'A ŞANLIURFA ÇELMESİ
Zirve yarışından uzakta kalan Ankaraspor'a, bir çelme de Şanlıurfaspor attı. Evinde ağırladığı rakibine Banahene ve Atilla Yıldırım'ın gollerine engel olamayarak yenilen evsahibi Ankaraspor, haftanın sonunda zirvenin tam 3 sıra uzağında ve 62 puanda kaldı.
Ankaraspor-Şanlıurfa: 0-2

Haberin Devamı

4- NE BAL-KES GÜLDÜ, NE ORDU
Zirve yarışına tam gaz devam eden Balıkesirspor ile Orduspor, birbirine takıldı. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Bu beraberlik sonrası lider İstanbul BŞB'nin yüzü güldü. Şampiyonluk yarışında zirve ile aradaki puan farkı 5'e çıktı.
Balıkesir-Ordu: 2-2

5- KARŞIYAKA'DAN İNANILMAZ DİRENİŞ
İzmir ekibi Karşıyaka, deplasmanda konuk olduğu 1461 Trabzon'a karşı 75 dakika 10 kişi oynadı. Ancak Kaf-Kaf pes etmedi. Ve rakibinin sahasından 1 puanla ayrılmayı başardı. 1461 Trabzon aldığı bu sonuçla ligin son sıralarında daha da zor anlar yaşamaya başladı.
1461 Trabzon-Karşıyaka: 1-1

6- BOLU'DA TAT YOK AMA 3 PUAN VAR
Boluspor, ligin son sırasına demir atan Kahramanmaraşspor karşısında büyük zorluk çekti. Ancak gol yollarındaki sıkıntı 35. dakikada İskender Alın'ın penaltısıyla çözüldü. Bolu, bu galibiyetle ateş hattının biraz üzerinde rahat bir nefes alma şansı yakaladı.
Boluspor-Kahramanmaraş: 1-0

7- TARZAN, GAZİANTEP'İ ATEŞE ATTI
Manisaspor, deplasmanda konuk olduğu alt sıralardaki rakibi Gaziantep BŞB'yi 1-0'lık skorla mağlup etti. Abdülkadir Özgen yine takımını sırtladı ve Tarzan puanını 50'ye yükseltti. Ve orta sıralardaki yerini daha da sağlama aldı.
Gaziantep BŞB-Manisaspor: 0-1

Haberin Devamı

8- ADANASPOR NEFES ALDI!
Puan tablosunda birbirine yakın iki takımın maçında Adanaspor, Bucaspor'u mağlup etti. Zorlu karşılaşma sonrasında Adana adeta nefes aldı. Rakibi ile aradaki puan farkını 3'e indiren turuncu beyazlılar, düşme hattıyla arasındaki farkı ise 5'e çıkarmayı başardı.
Buca-Adana: 1-3

9- DÜELLODA GÜLEN OLMADI
Samsunspor, sahasında ağırladığı teknik direktör Yılmaz Vural'ın takımı Mersin İdmanyurdu ile çok çekişmeli bir maç oynadı. Müthiş bir gol düellosuna sahne olan karşılaşma sonunda iki taraf da gülemedi. 3-3'lük skorun ardından iki takım da 1'er puana razı oldu.
Samsun-Mersin İY: 3-3

10- 'FÜZE SELAMİ'YE SON GÖREV
Adana Demirspor'un efsane futbolcularından 'Füze Selami' lakaplı Selami Tekkazancı, 10 aydır tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Adana sevdası nedeniyle geçmişte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın tekliflerini reddeden ve Adana Demirspor formasını 25 sene terleten Tekkazancı, son yolculuğunda yalnız değildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!