Nouma olayını örnek almalı

Güncelleme Tarihi:

Nouma olayını örnek almalı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2014 00:20

Demirören, derbinin tartışılan adamı için Beşiktaş’ın 11 yıl önceki kararını hatırlattı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, “Beşiktaş Pascal Nouma konusunda bir karar almıştı, Galatasaray da Felipe Melo için bu kararı örnek almalı” dedi.

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin tartışılan adamı Felipe Melo’nun hareketine çok üzüldüğünü belirterek, “Beşiktaş Pascal Nouma konusunda bir karar almıştı, Galatasaray da Melo için bu kararı örnek almalı” dedi. Görüntülere bakarak Melo’ya ceza verelimeyeceğini belirten Demirören Beyaz TV’ye şunları söyledi...

‘SELÇUKLAR KOLAY YETİŞMİYOR’

-HER başkanla diyaloğum iyi. Ünal Aysal’la ailece de görüşüyoruz. Aysal, karakteri ve olgunluğuyla bunlarI düşünebilecek biri. Hem G.Saray’a hem de yönetime yakışacak kararları alacaklardır diye düşünüyorum.
Selçuk İnan gibi oyuncular kolay yetişmiyor. Bunları kaybetmek çok kolay. Selçuk iyi bir oyuncu.
Başkan,yönetici, basın, antrenör hakem hataları ile ilgili bu şekilde konuşmaya devam ederse biz bunun önünü alamayız.
Ben hep tüpçü olarak anılıyorum. Tüpçülükten de gurur duyuyorum.

Haberin Devamı

‘3 TEMMUZ OLAYI BİTMİŞTİR’

-BEN Sadri Başkan’a ‘Haklıysan kupanı alırsın’ dedim. Kurullar karar verirse. benim kişisel kanaatim olamaz. Bir sene evvel konu kapandı dedim. 3 Temmuz olayı bitmiştir. Milli Takım Avrupa’ya gidemeyecekti, on takım gidemeyecekti. Kapatmak en doğrusudur.
Biz yabancı kuralını 5 olarak açıkladık. Artısı yok. TFF Türkiye’nin en büyük kurumudur her sene karar değişemez ki. Ben ‘Bir dönem düşsün, bir dönem yükselsin’ dedim. 15-16 kulüpten yazı geldi. Ben isim vermiyorum.
Kurulların hepsi seçimle geldi. TFF’de kurullarla ilgili temas olmadı. Şişli Adliyesi ve Beşiktaş Adliyesi farklı kararlar verebilirler. Bizim aldığımız kararlardan başka kararları UEFA alabilir.
Fatih Hoca’nın G.Saraylı olduğunu dünya alem bilir. Biz Galatasaray’a neden zarar verelim? Böyle bir mantık var mı?

F.BAHÇE derbisi Nouma’nın sonu oldu

20 NİSAN 2003’te oynan Beşiktaş’ın İnönü’de Fenerbahçe’yi 2-0 yendiği maçta ilk golü atan Pascal Nouma sevinirken elini şortunun içine soktuğu için Beşiktaş Yönetimi tarafından gönderilmişti.

Haberin Devamı

Provoke edildik ve dayak yedik

F.BAHÇE’nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, derbide yaşadıklarını Hollanda medyasına anlattı. Sarı lacivertli ekibin tecrübeli futbolcusu, “Maçta çok sayıda sarı ve kırmızı kart var. Neden? Gereksiz yere... Karşılaşma boyunca tam anlamıyla provoke edildik. Resmen dayak yedik ve provokasyona uğradık. Çünkü onların 13 puan önünde liderdik” dedi. Kuyt ayrıca, “Bütün hafta hazırlandık ama yarım saat sonunda 10 kişi kalınca işler bizim için zorlaştı” ifadelerini kullandı.

Otobüsteki hasarın faturası: 20 bin TL

GALATASARAY maçı öncesi sarı kırmızılı taraftarların Fenerbahçe otobüsüne yaptığı taşlı saldırının faturası ağır oldu. Otobüste 20 bin TL’lik hasar meydana geldiği belirlendi.

Haberin Devamı

Trabzonspor maçı için karar çıkabilir

TRABZON’LA F.Bahçe arasında oynanan ve olaylardan dolayı tatil edilen maçla ilgili TFF Yönetim Kurulu kararını bugün açıklayabilir. Karar, TFF yönetiminin bugün 10.00’da İstinye’de yapacağı toplantı sonrası duyurulabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!