Yağmur Atacan'a silahlı saldırı

Güncelleme Tarihi:

Yağmur Atacana silahlı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2014 20:03

Yağmur Atacan'ın aracına kurşun isabet etti. Dün akşam saatlerinde Etiler Ülgen sokakta aracına binen Atacan'a seyir halindeki bir araçtan ateş açıldı.

Haberin Devamı

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Dizi film oyuncusu Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan, saat 17.30 sıralarında Etiler Ülgen sokakta bulunan iş yerinden dışarı çıktı. Atacan park halinde olan aracına bineceği sırada, motosikletli bir kişi tarafından ateş açıldı. Silahlı saldırıda mermi aracın ön sol camından girip arka sağ camdan çıktı. Atacan olayı yara almadan atlatırken, araçta maddi hasar meydana geldi. Saldırının ardından Asayiş Şubesi ekipleri olay yerine geldi. Polis çevrede ayrıntılı şekilde araştırma yaptı. Atacan daha sonra ifade vermek üzere Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği’ne gitti. Yağmur Atacan, 7 Ocak’ta 45 bin dolar alacağı olduğunu iddia ettiği nikah şahidi Alper Çağrı Önal tarafından randevulaştıkları oto galerisinde dövüldüğünü iddia etmişti..

Haberin Devamı

Etiler Ülgen Sokak'taki işyerinden çıktıktan sonra, aracına bineceği sırada silahlı saldırıya uğrayan oyuncu Yağmur Atacan, Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'nde yaklaşık 4,5 saat ifade verdi.

Yağmur Atacan, ifadesinden sonra, eşi Pınar Altuğ ile birlikte Asayiş Büro Amirliği'nden çıktı. Atacan, gazetecilerin sorularını karşılıksız bırakarak, "Söyleyecek bir şey yok. Olan bu yani" dedi.

Atacan, daha sonra, eşi Pınar Altuğ'un kullandığı otomobille ayrıldı.

Şahidinden dayak yedi



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!