Süleyman Gültekin'i kaybettik

Güncelleme Tarihi:

Süleyman Gültekini kaybettik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2014 19:47

Sabah Gazetesi Spor Servisi Fotoğraf Editörü ve Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul Şubesi Asbaşkanı Süleyman Gültekin, vefat etti.

Haberin Devamı

Gültekin'in, araç kullandığı sırada kalp krizi geçirdiği ve kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadığı bildirildi. Malatya'da 1966 yılında doğan Süleyman Gültekin, Tercüman, Fotospor, Güneş, Akşam gazetelerinde de çalışmıştı.


Galatasaray'dan başsağlığı mesajı
Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızılıların futbol takımını görevli olarak takip eden Süleyman Gültekin için başsağlığı mesajı yayımladı. Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Sabah Gazetesi'nin Galatasaray'ı takip eden foto muhabirlerinden Süleyman Gültekin'in vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm spor basın camiasına başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.


Bakan Kılıç'tan başsağlığı mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, tecrübeli foto muhabiri Süleyman Gültekin'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. Bakan Kılıç, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Meslek yaşamı boyunca birçok fotoğrafa imza atan Sabah Gazetesi'nin deneyimli foto muhabiri Süleyman Gültekin'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine, çalışma arkadaşlarına ve tüm spor kamuoyuna başsağlığı dilerim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!