Kaf-Kaf’a alkış

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kaf’a alkış
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2014 01:49

KARŞIYAKA Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, 1461 Trabzon deplasmanında 65 dakika 10 kişi mücadele edip, yenik duruma düştükten sonra beraberliği yakalayan oyuncularına övgü yağdırdı.

Haberin Devamı

Gaziantep BŞB maçından sonra tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkedildiği için sahaya giremeyen ve müsabakayı naklen yayın aracından takip eden Şimşek, “Altın gibi puan aldık. Oyuncularım can derdindeki rakip karşısında iki kişilik mücadele etti. Takımı henüz 25. dakikada eksik bırakan Rıdvan’a ise ceza gelecek” dedi.

Kaf-Kaf ligde son 4 haftaya 40 puanla düşme hattının 8 puan üzerinde, dokuzuncu sırada girerken Şimşek, “Artık hiçbir şekilde düşme riskimiz yok. Arada çok takım var ve rakipler birbirleriyle karşılaşacak. Altımızda yer alan Denizlispor, Adanaspor ve Adana Demirspor’un birer maç fazlası var. Bundan sonra aşağılara bakmayacağız. Hedefimiz kalan maçları kazanarak ligi 8’inci sırada tamamlamak” diye konuştu. Gaziantep BŞB maçında hakeme hakaret ettiği tespit edilen Şimşek’in bu hafta da sahaya çıkması zor.

Haberin Devamı

Diniz’den davet

KARŞIYAKA yönetimi, Balıkesirsporlu taraftarları pazar günü oynanacak derbiye davet etti. Balıkesir İl Spor Güvenlik Kurulu’nun ilk yarıdaki maça KSK seyircisinin alınmasını yasakladığını, buna rağmen Balıkesirsporluların kendilerine kapıları açtığını ve iki takım taraftarının maçı yan yana izlediğini hatırlatan Başkan Fatih Diniz, “Bizim açımızdan hiçbir sakınca yok. Emniyet açısından da sorun olacağını sanmıyorum. Balıkesirsporlu taraftarı İzmir’e davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!