Yanlış hesap 6 ilçeden döndü

Güncelleme Tarihi:

Yanlış hesap 6 ilçeden döndü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2014 01:16

AK Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, partisinin seçim kazandığı Kemalpaşa, Kınık, Ödemiş ilçelerinin ardından Torbalı, Menderes ve geç saatlerde Selçuk ilçesini ziyaret etti.

Haberin Devamı

Zafer sevincini Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Menderes Başkanı Bülent Soylu ve Selçuk Başkanı Zeynel Bakıcı ile birlikte vatandaşları selamlayan Yıldırım, “Hiç merak etmeyin. Yanlış Bağdat’tan dönmese de Torbalı’dan, Selçuk’tan, Menderes’ten, Ödemiş’ten, Kınık’tan ve Kemalpaşa’dan dönmüştür. Bu İzmir’de başlangıçtır. İzmir’de AK Parti hizmet kervanı yola çıkmıştır. Acil hizmet ekibimiz hemen görevinin başına geçmiştir. Zaman artık hizmet zamanıdır. İzmir’i hamaset ve boş laflarla oyalayanlar bundan sonra hüsrana uğrayacaklardır” dedi.
Güvenoyu verdiler
Seçim kampanyası boyunca ‘hizmet’ dediklerini ve projelerini anlattıklarını kaydeden Yıldırım, şöyle konuştu; “6 ilçemiz bize güvenoyunu verdi. AK belediyeciliğe ‘evet’ dedi. Hizmetin ne olduğunu gösteren AK belediyeler iş başına gelmiştir. Hizmetlerimiz adım adım merkezdeki ilçelere de gelecek. AK Belediyeciliğin İzmir ve ilçelerine değme zamanı gelmiştir. Bu seçimlerde çok büyük destek verdiniz. Kemalpaşa’ya, Kınık’a, Ödemiş’e, Torbalıya, Menderes’e, Selçuk’a, ilçe başkanlarına ve ekiplerine teşekkür ediyoruz. Tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Burada Yıldırım’ın, Milletvekili Ali Aşlık’ın müteahhit meclis üyelerinin imar komisyonunda yer almaması talebine, “Arkadaşlarımız olumsuz hiçbir ilişki içinde olmayacak. Meclis üyelerinin belediye bürokrasisi ile STK’larla ilişkilerinde kendilerine yakışan davranış içinde olacaklarına da eminim” cevabı verdiği dile getirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!