Cezalı evlilik

Güncelleme Tarihi:

Cezalı evlilik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2014 01:05

Sevgilisini rahatsız ettiği gerekçesiyle çıkan kavgada Fuat Birel’i öldürüp hapse giren Mustafa Bozkurt ‘muradına erdi’. Melda ve Mustafa cezaevinde kıyılan nikâhla evlendi.

Haberin Devamı

BURSA Osmangazi ilçesinde geçen eylül ayında Mustafa Bozkurt (34), yanındaki kız arkadaşı Melda Turan’ı rahatsız ettiğini öne sürdüğü Fuat Birel (31) ve yanındaki arkadaşı İsa Çelik’i yaraladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Birel yaşamını yitirdi. Bursa 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada ‘kasten adam öldürmek’ suçundan ömür boyu, ’adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan ise 20 yıl hapsi istenen Mustafa Bozkurt, olay günü karşılaştıkları Birel ve Çelik’in kendilerine saldırdığını iddia etti. Bozkurt, Melda Turan ile cezaevinde evlendiğini söylerken olayla ilgili şunları anlattı: “Fuat Birel, olay tarihinde, kız arkadaşı aracılığı ile evlenmeyi düşündüğüm Melda’ya haber gönderiyordu. Beni bırakıp onunla çıkması halinde kendisine çok güzel hayat vaat ediyordu.”

Haberin Devamı

‘BORULARLA SALDIRDI’

“Olay günü Melda ile çarşıya çıktık. Fuat ve İsa bize demir borularla saldırdı. Arbede sırasında Fuat’ın belindeki bıçağı alıp rasgele salladım. Sonra teslim oldum. Daha sonra İsa’nın yaralandığını Fuat’ın ise öldüğünü öğrendim. Amacım öldürmek değil, kendimi savunmaktı.”

'DİŞLERİMİ YAPTIRMAYI TEKLİF ETTİ'

Tanık olarak dinlenen Melda Bozkurt ise, Birel’in kendisine haber gönderdiğini belirterek, “Onunla arkadaşlık yapmam halinde, ağzımdaki bozuk dişlerimi de yaptıracakmış” dedi. Duruşmaya katılan İsa Çelik ise Mustafa Bozkurt’un arkadaşı Birel’i bıçaklayarak öldürdüğünü, kavgayı ayırmak isterken kendisini yaraladığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!