‘Kalıcı olmak istiyorum’

Güncelleme Tarihi:

‘Kalıcı olmak istiyorum’
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2014 22:39

TRABZONSPOR Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, “Ben de isimleri bilinen değerli hocalarımız gibi Trabzon’da kalıcı olmak istiyorum. Tabii ki bu bir tek sizin istemenizle olmuyor. Sizi yönetenler de istemeli” dedi..

Haberin Devamı

Takımda tek sıkıntının iyi sonuç elde edememek olduğuna işaret eden Mandıralı, hakkında “Uzun süreli kontrat yapılmalı” diyen Ünal Karaman’a teşekkür edip “İştahlıyız, arzuluyuz ve hırslıyız. Futbol içimize işlemiş” diye konuştu.

İstanbul galip Ankara mağlup

PTT 1. Lig’de lider İstanbul BB, Adana Demir’i 3-1 yenerken, Ankara, Ş.Ufaspor’a 2-0 yenildi. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup: Göztepe-Tokatspor: 2-0, Gaziosmanpaşa-Giresunspor: 0-2

Kanarya yolu yarıladı

VOLEYBOLDA erkekler play-off’unda F.Bahçe Grundig, Torul’u 3-0 yenip yarı finale çıktı. Kadınlar Voleybol Ligi’nde ise G.Saray Daikin, Bursa BB’yi 3-1 yenip çeyrek finalde durumu 1-1’e getirdi.

Halterde 2 gümüş 1 bronz

İSARAİL’in başkenti Tel Aviv’deki Avrupa Halter Şampiyonası’nda 48 kg’de Nurcan Taylan, silkmede gümüş, toplamda bronz aldı. Erkekler 55 kg’de ise İsmet Algül, koparmada gümüş madalya kazandı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!