Türkiye'den 160 firma katılacak

Güncelleme Tarihi:

Türkiyeden 160 firma katılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2014 14:52

Almanya'nın Hannover kentinde her yıl düzenlenen ve dünyanın en önemli fuarlarından birisi olarak gösterilen Hannover Sanayi Fuarı (Hannover Messe) 7 Nisan tarihinde kapılarını açacak.

Haberin Devamı

11 Nisan'a kadar açık kalacak Sanayi Fuarı'nda 69 ülkeden 4 bin 872 firma yer alacak. Türkiye'nin her yıl milli katılım gösterdiği fuara bu yıl 160 firmamız katılacak.
Fuara en çok katılım Almanya'dan geldi. Ev sahibi Almanya fuarda 2 bin 363 firmayla boy gösterecek. Türkiye ise 160 firmayla temsil edilecek. Fuarın bu yıl ki partneri ise Hollanda oldu. Hollanda fuara 227 firmayla katılacak.

AÇILIŞI MERKEL YAPACAK

Bünyesinde 9 ihtisas fuarı barındıracak olan Hannover Sanayi Fuarı için 6 Nisan akşamı Hannover Kongre Merkezi'nde resmi bir açılış düzenlenecek. Dev açılış gecesine Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Hollanda Başbakanı Mark Rutte de katılacak. Her iki lider 7 Nisan'da fuar alanını gezerek stantları ziyaret edecek. Fuarda Hannover Başkonsolosluğu Ticaret Ataşeliği tarafından milli stant kurulacak. 5 numaralı salonda kurulacak stantta fuar boyunca Türk ve Alman iş adamlarına ve misafir heyetlere hizmet verilecek. 8 Nisan akşamı saat 5. Hol D-36 numaralı stantta Türkiye Makine Tanıtım Grubu tarafından Türk ve Alman iş adamlarına bir kokteyl verilecek.

İHTİSAS FUARLARI

Hannover Sanayi Fuarı kapsamında bu yıl farklı alanlarda ihtisas fuarları düzenlenecek. Bu alanlar, araştırma- geliştirme teknolojileri, elektrik ve hibrid teknolojileri, elektrik depolama sistemleri, endüstriyel üretim teknolojileri, sanayi otomasyonu teknolojileri, enerji teknolojileri, sanayide yazılım ve dijital teknolojileri, çevreci sanayi teknolojileri, promosyon ve tanıtım ürünleri ile matbaa teknolojileri olarak sıralanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!