4 milyon doları var

Güncelleme Tarihi:

4 milyon doları var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2014 13:25

Dünyaca ünlü top model Irina Shayk 6 Haziran’da düzenlenecek bir organizasyon kapsamında Antalya’ya gelecek. Büyük bir çoğunluğumuz onu Real Madridli süperstar Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi olarak tanıyor. Fakat 28 yaşındaki modelin ‘mini’ serveti de oldukça dikkat çekici...

Haberin Devamı

Rus modelin 4 milyon dolarlık bir serveti olduğu ifade ediliyor. İlk başlarda model olmayı hiç düşünmeyen ve kariyerini müzik alanında çizmek isteyen Shayk 6 yaşında piyano çalmaya başladı. Üniversitede bir dönem pazarlama okuyan Shayk daha sonra bu bölümü bıraktı. Daha sonra bir menajerin kendisini 2004 yılında düzenlenen bir güzellik yarışmasına sokmasıyla birlikte Shayk’ın hayatı değişti.

PARİS'TE MODELLİK YAPTI

Yarışmadan sonra 19 yaşına geldiğinde Paris’te modellik yapmaya başladı. Daha sonra sırasıyla Intimissimi, Beach Bunny, Guess, Lacoste ve Victoria’s Secret gibi markaların yüzlerinden biri oldu. Dünyaca ünlü pek çok derginin kapaklarında yer alan Shayk Annabelle, Paris Capital, GQ, Elle, Glamour ve Cosmopolitan’ın kapaklarını bir veya birden çok kez süsledi. Öte yandan Shayk genel olarak New York'ta yaşamasına rağmen Soveytler Birliği'nde doğduğu küçük köyü hiç unutmadığını ve orayı çok özlediğini belirtiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!