Susan Miller

Güncelleme Tarihi:

Susan Miller
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2014 14:32

15 Nisan’da yaşanacak ay tutulması, tüm burçları olumsuz etkileyebilir. Kendinizi iyi ifade edin, tartışmadan kaçının. Maddi konulara çok dikkat edin!

Haberin Devamı

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/81229/2/1/26158635/susan-miller-6-nisan-2014

Ay çarpması
15 Nisan’da yaşanacak ay tutulması, tüm burçları olumsuz etkileyebilir. Kendinizi iyi ifade edin, tartışmadan kaçının. Maddi konulara çok dikkat edin!


KOÇ
AŞKTA HAREKETLİLİK VAR
Bazı konularda bu hafta son sözü söylemeniz gerekebilir. Ama her iki tarafı da kazanmış hissettirecek cümleler kurmanızda fayda var. Biraz da dinlenmeye çalışın, çünkü gelecek haftalar aşk ya da iş hayatınız çok hareketli geçecek.

BOĞA
ESKİ DOSTLARLA BULUŞMA

Biraz hareketlenin! Sağlığınız için daha fazla egzersiz yapın. İş yerindeyse üretkenliğinizi daha iyi kullanmaya başlamalısınız. Eğer yeni bir iş arıyorsanız, eski iş arkadaşlarınızla iletişime geçin, sizin için iyi fikirleri olacak.

Haberin Devamı

İKİZLER
GELECEĞİNİZİ PLANLAYIN
Şimdiki işlerinizle ilgilenirken, aklınız bir yandan da gelecek planlarınızda. Sizi ve fikirlerinizi anlayabilen arkadaşlarınız takılmanız, çok rahatlamanızı sağlayacak. Daha önce parasızlıktan kenara ayırdığınız projenizi yeniden gün yüzüne çıkarmanın vakti geldi.

YENGEÇ
15 NİSAN’A DİKKAT

Bu hafta iş gereği kalabalık grupların içine girmeniz gerekebilir. Bu durum, aslında ne kadar yaratıcı ve karizmatik olduğunuzu anlamanızı sağlayacak. 15 Nisan’daki tutulmaysa hayatınızda küçük sarsıntılara sebep olabilir. Kendinizi hazırlayın.

ASLAN
SEYAHAT PLANLARI YOLDA

Aklınızdan geçenleri söyleyebilmek bu hafta zor olabilir. Çünkü söylediğinizde bazılarının incineceğinden eminsiniz. İyi düşünmenizde fayda var. Gelecek haftaki tutulma, uzun zamandır aklınızda olan kısa seyahati yapmanıza vesile olacak.

BAŞAK
İMAJINIZI DEĞİŞTİRİN
Dış görünüşünüzde neleri değiştirebileceğinizi düşünmek için iyi bir hafta. Değişim korkutucu gelebilir, özellikle maddi sebeplerden dolayı, ama vazgeçmeyin. Çünkü buna ihtiyacınız olacak. 15 Nisan’daki tutulma içinse hazırlıklı olun. Beklenmedik harcamalar çıkabilir.

TERAZİ
GERİDE PLANDA KALMAYIN

Her zaman geride durmayı sevdiğinizde istediğiniz şeyi almakta zorlanıyorsunuz. Ama bu sırada başkaları sürekli avantaj yakalıyor. Hayatınıza pozitif yönler verecek arkadaşlarınızla daha sık görüşmeye çalışın. 15 Nisan’daki tutulma partnerinize bakış açınızı değiştirebilir.

Haberin Devamı

AKREP
AŞK FIRSATLARI

Bu hafta çalışmak, projelerinizi bitirmek için çok uygun. Sakın kişisel şüphelerinizin ya da duygularınızın sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Ama yolunuza çıkacak aşk bağlantılarını da kaçırmayın. Eskiden ne kadar eğlenceli biri olduğunuzu hatırlamanızı sağlayacak.

YAY
İSTEKLERİNİZE YOĞUNLAŞIN

Tamamen söylemek istediklerinize yoğunlaşın ve kendinizi dürüstçe ifade edin. Herkes iyi karşılamayabilir ama yanınızda size güvenenler kalacaktır. Haftasonu ailenize vakit ayırın. Gelecek hafta 15 Nisan’daki tutulma büyük değişimler getirebilir.

OĞLAK
AİLENİZLE İLGİLENİN
Sürekli dışarıda başarı peşinde koşuyorsunuz ama eviniz ve ailenizle biraz daha ilgilenseniz, mutluluğu orada bulacaksınız. 15 Nisan’da gerçekleşecek olan yılın büyük tutulması hayatınızda köklü değişimler olmasını sağlayacak.

Haberin Devamı

KOVA
MADDİ KONULARA EĞİLİM
Uzun zamandır yapmak istediğiniz ama size çok zor gelen bir konuşmayı bu hafta yapacaksınız. Merak etmeyin, kimseyi ikna etmek zorunda kalmadan kendi bakış açınızı sunup başarıyı yakalayacaksınız. Maddi konularda iyi bir planlama yapmanız sizi rahatlatacaktır.

BALIK
ALIŞVERİŞİ ABARTMAYIN

Göz alıcı mücevherler ya da teknolojik oyuncaklar ilginizi çekebilir. Alışverişten kaçınmayın ama idareli harcamayı da unutmayın. Çünkü gelecek haftaki tutulma maddi konularda sizi zorlayabilir. Sosyal ve kariyer hayatınızda çevrenizdekilere daha çekici ve başarılı görüneceksiniz. Bunu değerlendirin!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!