Eski sevgilisinin 2 kızını vurdu, intihar etmek istedi

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgilisinin 2 kızını vurdu, intihar etmek istedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2014 11:07

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, 48 yaşındaki Sabriye K.'nin evine giden eski sevgilisi 34 yaşındaki Süleyman P. çıkan tartışmada evdeki kadının iki kızı; 27 yaşındaki Gülizar V. ile 24 yaşındaki Şefiye V. tabancayla yaraladı. Güvenlik görevlisi S.P., tabancayı göğsüne dayayarak intihar girişiminde bulunurken yaralandı. Tedavi altına alınan 3 kişinin hayati tehlikelerinin bulunduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Olay, saat 02.30 sırlarında, İnönü Caddesi 781 numaradaki apartmanda meydana geldi. Sabriye K.'nin evine gelen eski sevgilisi Süleyman P. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kerem'in kızları Gülizar ve Şefiye, P.'yi evden çıkması için uyardı. Süleyman P., polisi aramak isteyen kızları yanındaki tabancayı çekerek tehdit etmeye başladı. İki kızın polisi aramak istemesi üzerine tabancasını ateşleyen Süleyman P., Gülizar V.'i göğsünden ve kalçasından, Şefiye V.'i de el ve başından yaraladı. 4 el ateş eden Süleyman P. silahı göğsüne dayayarak tetiği çekti. Olanları dehşet içerisinde izleyen Sabriye K., tabancayı pencereden sokağa attı.

Silah sesleri üzerine çevredekiler sağlık ekiplerine ve polise durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar yapılan ilk müdahale ardından durumu ağır olan Gülizar V.'i Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Şefiye V.'i İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Süleyman P.'yi ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan üç kişinin de hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Sabriye K., ifadesine başvurulmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülürken daha önce aldığı koruma kararının süresinin 1 yıl önce dolduğu belirlendi. Soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!