Taşdelen görevi devraldı

Güncelleme Tarihi:

Taşdelen görevi devraldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2014 01:16

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde yüzde 65 oranında oy alarak Çankaya Belediye Başkanlığı’na seçilen Alper Taşdelen, halefi Bülent Tanık’tan görevi teslim aldı.

Haberin Devamı

Çankaya İlçe Seçim Kurulu’ndan 3 Nisan’da mazbatasını alan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen devir teslim töreninde, şunları söyledi: “Bülent Tanık ismi halkçı, toplumcu, gurur duyduğumuz ve örnek belediyecilikle var olacaktır. Bu görevi halkçı bir başkandan almaktan gurur duyuyorum. Sevincimiz buruk. Ankara’daki belirsizliğin sürmesi bize sevincimizi yaşatmadı. Ankara halkının iradesi sandığa yansımış ancak sonuçlara yansımadı. Ankara oyları hakka ve adalete uygun şekilde yeniden sayılarak kafalardaki soru işareti silinmeli.

TUTKU VE AŞKLA ÇALIŞACAĞIZ

Çankayalı teveccühünü gösterdi. Şimdi sıra bizde. 5 yıl sonunda Türkiye’ye örnek olacak belediyecilik hizmeti yapacağız. Daha çok gelişmiş ve herkesin gurur duyduğu bir Çankaya yaratacağız. Allah mahcup etmesin. Emeğin en yüce değer olduğunu bilen emekçiden ve çalışandan yana olan bir gelenekten geliyorum. Onun için hepinizi tek tek kucaklıyor hepinize tek tek yüreğimi açıyorum. El ele, omuz omuza, gönül gönüle, akılla tutkuyla, aşkla çalışacağız.” Bülent Tanık ise, “İtibarı yükselen Çankaya Belediyesi’ni bu delikanlıya bırakmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!