Adriana ile İstanbul hatırası

Türkiye’yi komşu kapısı yapan dünyaca ünlü Brezilyalı model Model Adriana Lima, güzellik markası Veet’in reklam yüzü oldu.

Haberin Devamı

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri Veet’in iki yeni ürününü tanıtmak üzere İstanbul’a gelen Adriana Lima ile tanışıp hatıra fotoğrafı çektirmek için kuyruğa girdi.
Adriana Lima, üç gün süren reklam çekimlerinin ardından önceki gün de Esma Sultan Yalısı’nda “Veet Naturals Gecesi’ne ev sahipliği yaptı.
Aralarında Aytek-Gözde Şavkan, Hülya-Cem Kalyoncu, Eda Taşpınar, Deniz Akkaya, Engin Altan Düzyatan-Neslişah Alkoçlar, Pelin Karahan, Atıl Kutoğlu ve Bennu Gerede’nin de olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlülerinin katıldığı etkinlik DJ Doğuş Çobakçor’un müzikleriyle
renklendi.

Kayıp Şehir Nişantaşı'nda

Ressam İsmail Acar, “Kayıp Şehir” adlı sergisini Nişantaşı Valikonağı Caddesi’ndeki Galeri İdil’de açtı. Levent’teki adresinden Nişantaşı’na taşınan Galeri İdil’in açılışının da gerçekleştiği sergi, sanatseverleri buluşturdu. İdil Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı Kayıp Şehir” adlı sergide Süleymaniye Kız Kulesi ve Galata Kulesi, İsmail Acar’ın yorumlarıyla yeniden hayat buluyor.

Haberin Devamı

Harley-Davidson TIR’ı İstanbul’da

Harley-Davidson’ın dev TIR’ı, Harley on Tour Projesi’nin Avrupa etabı kapsamında 5 ve 6 Nisan’da İstanbul’da olacak. 2014 serisinden yepyeni RUSHMORE Touring modelleri de dahil olmak üzere 23 farklı modeli taşıyan TIR, yeni modeller hakkında bilgi alma ve motosiklet ehliyeti olan herkese heyecan verici deneme sürüşü yapma fırsatı sunacak.

Yazarın Tüm Yazıları