Şube müdürlüğü atama başvuruları başladı

Güncelleme Tarihi:

Şube müdürlüğü atama başvuruları başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2014 12:29

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), il-ilçe milli eğitim müdürlükleri şube müdürlüğü kadrolarına görevde yükselme suretiyle atamalar için başvuruları almaya başladı. Başvurular 10 Nisan'a kadar yapılabilecek.

Haberin Devamı

Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruda, Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda taşra teşkilatı il-ilçe milli eğitim müdürlükleri 1. derece bin 709 şube müdürü kadrosuna görevde yükselme yazılı ve sözlü sınavı gerçekleştirildiği ve sözlü sınav sonuçlarının 7 Mart'ta duyrulduğu anımsatıldı. Açıklamaya göre, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerindeki boş bin 709 şube müdürü kadrosuna atanmak için şube müdürü görevde yükselme sözlü sınavında 70 ve üzeri puan alanlar başvuruda bulunabilecek.

Başvurular 4-10 Nisan'da http://mebbis.meb.gov.tr/ internet adresindeki Elektronik Başvuru Formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmak suretiyle yapılacak. Başvuruda bulunacakların MEBBİS e-Personel Modülündeki öğrenim durumu, hizmet durumu ve benzeri bilgilerindeki eksiklik ya da yanlışlık olması durumunda, düzeltmeye esas belgeleri ile başvuruları üzerine ilgili birimce gerekli düzeltmeler MEBBİS ortamında yapılacak.

Haberin Devamı

Müracaatların onaylanıp-onaylanmadığı http://mebbis.meb.gov.tr/ internet adresinden başvuru süresi içerisinde takip edilebilecek. Aday Elektronik Başvuru Formu ile yapmış olduğu başvurusunda, duyuruda belirtilen bütün şartları taşıdığını kabul etmiş sayılacak ve bu konularda yapılan eksiklik ve yanlışlıklardan doğacak sonuçlardan adayın kendisi sorumlu olacak. Gerekli şartları taşımadığı halde başvurular ile Elektronik Başvuru Formu dışında bir belgeyle başvuruların müracaatları işleme alınmayacak. Atamalara ilişkin ayrıntılı bilgiye Bakanlığın, "http://ikgm.meb.gov.tr" adresinden ulaşılabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!