Giresunspor galibiyet hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

Giresunspor galibiyet hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2014 15:38

Teknik direktör Birinci: "Hem Gaziosmanpaşa hem de bizim için zor bir maç olacak ama tabi ki gülen taraf biz olacağız" dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, "Hem Gaziosmanpaşa hem de bizim için zor bir maç olacak ama tabi ki gülen taraf biz olacağız" dedi.

Birinci, hafta sonu deplasmanda oynanayacakları Gaziosmanpaşa maçı öncesinde Keşap ilçesindeki bir restoranda düzenlenen yemekte yaptığı açıklamada, liderliği bırakmak istemediklerini söyledi.

Gaziosmanpaşa'nın ligde küme düşme potasına yakın olduğunu belirten Birinci, şunları kaydetti:

"Biz liderliği bırakmak istemiyoruz onlar da küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor. İki takım da canla başla mücadele edecek. Hem Gaziosmanpaşa hem de bizim için zor bir maç olacak ama tabi ki gülen taraf biz olacağız. Bizim tek amacımız lider olarak PTT 1. Lig'e yükselmek. 2. sıradaki Hatayspor-Tarsus İdmanyurdu ile oynuyor ve Tarsus İdmanyurdu'nun küme düşmemek için son şansı. Hatayspor'a kaybederse küme düşme için birinci aday gibi olacak. Onun için Hatayspor'un Tarsus İdmanyurdu maçında puan kaybedeceğini düşünüyorum. Eğer biz yenersek Hatayspor da puan kaybederse puan farkı açılacak."

BAKMADAN GEÇME!