Vural'ın takımın sıkıntısını söyledi

Güncelleme Tarihi:

Vuralın takımın sıkıntısını söyledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2014 15:34

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Yılmaz Vural, "Takım oyunsal anlamda üstüne koyarak gidiyor ama bunu sonuca yansıtamıyoruz. Son iki haftadır yaşadığımız sıkıntı bu" dedi.

Haberin Devamı

Vural, Macit Özcan Spor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, dün oynanan Balıkesirspor maçını kaybettikleri için çok üzgün olduğunu söyledi.

İyi oynadıklarını, çok sayıda pozisyon bulduklarını ancak gol atamadıklarını vurgulayan Vural, kendilerini en iyi şekilde destekleyen taraftarlara teşekkür etti. Ligde ilk iki sırada yer alma ihtimallerinin çok azaldığını anlatan Vural, "Takım oyunsal anlamda üstüne koyarak gidiyor ama bunu sonuca yansıtamıyoruz. Son iki haftadır yaşadığımız sıkıntı bu. Hepimiz üzgünüz ve sıkıntıya girdik duygusal anlamda" diye konuştu.

Vural, bu hafta Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatarak, bu maçın da çok zorlu geçeceğini söyledi. Play-off maçları için de hazırlıklarını yaptıklarını bildiren Vural, tüm rakipleri şimdiden analiz etmeye başladıklarını kaydetti.

Vural ayrıca, play-off maçlarını, o zamana kadar eksiklikleri giderilecek ve zemini hazır hale gelecek olan Mersin Stadyumu'nda oynayacaklarını sözlerine ekledi.

BAKMADAN GEÇME!