Orduspor "pes etmedi"

Güncelleme Tarihi:

Orduspor pes etmedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2014 13:56

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da 1461 Trabzon karşısında alınan 1-1 beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor.

Haberin Devamı

Sahasında oynadığı 1461 Trabzon karşısında 2 puanı kaçıran mor-beyazlı ekipte ilk iki iddiası sürüyor.

Teknik direktör Erkan Sözeri, yaptığı açıklamada, hiç hesapta olmayan 2 puan kaybettiklerini belirterek, "Alınan sonuçta bizim de hatalarımız vardı" dedi.

Karşılaşma öncesi zorlu maç olacağını tahmin ettiklerini anlatan Sözeri, şöyle konuştu:

"Hem Karadeniz derbisi anlamında hem de takımların bulunduğu konum anlamında maç zor olacaktı. Öyle de oldu. Biz Orduspor olarak bundan önce olduğu gibi dün de sahaya sadece futbol oynamaya çıktık. Dolayısıyla rakibimiz küme düşme potasında. Özellikle verdikleri mücadeleden dolayı kutlamak lazım ama futbolun dışında yapılanlar hoş değildi. Rakibimizin bazı oyuncuları bizi provoke de etti. Bu mazeret midir? Bana göre değildir. Eğer biz profesyonelsek ve skor avantajı da bizdeyse bu tür şeylere hazırlıklı olmamız lazımdı. Maçın tekrarını izlediğimizde Erkan'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda faul yok. Sonuç itibariyle rakibiniz ne yaparsa yapsın skor avantajı ve oyun üstünlüğü sizdeyse bu tür hareketlere de hazır olmamız gerekirdi."

"Daha son sözümüzü söylemedik"

Orduspor olarak son sözlerini söylemediklerini dile getiren Sözeri, şunları kaydetti:

"Daha son sözümüzü söylemedik. Böyle zorlu maçlardan sonra daha zorlu maçlar kazanmayı başardık, Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor örneklerinde olduğu gibi. Gideceğiz ve Balıkesirspor'u yeneceğiz, tekrar yerimizi koruyacağız. Eninde sonunda hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum. Oyuncularımızın tamamının düşünceleri de aynı şekilde. Pes etmedik, pes etmeyi de düşünmüyoruz. Bu hafta sadece büyük bir avantajı kaybettik artık bu maçı da unuttuk, önümüze bakıyoruz."

Sözeri, hedeflerinin ilk iki takım arasında yer alarak Süper Lig'e çıkmak olduğunu, bu konudaki kararlılıklarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!