Formula 1 pisti koşuculara ve bisikletlere açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Formula 1 pisti koşuculara ve bisikletlere açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2014 01:18

İntercity İstanbul Park Formula 1 pistinde düzenlenecek ve üç ayaktan oluşan İntercity 1’inci Bisiklet ve Koşu Şampiyonası, 6 Nisan Pazar günü başlıyor.

Haberin Devamı

Organizasyonun komite başkanı Ahmet Özgün “İntercity İstanbul Park Formula 1 pisti, güvenlik tedbirlerinin maksimum seviyede uygulanmış olduğu, trafiğe kapalı, 5,3 km uzunluğunda bir pist özelliğini taşıyor. İntercity İstanbul Park 1’inci Bisiklet ve Koşu Şampiyonası, Türkiye'de gerçek bir yarış pistinde yapılacak ilk organizasyon olmasıyla göze çarpıyor” dedi.

ŞAMPİYONA 3 AYAKTAN OLUŞUYOR

Şampiyonada yer alan mesafelerin, pistte atılacak tur sayısına göre farklılık gösterdiğini ifade eden Özgün, “4 tur - 21,2 km, 8 tur ise 42,4 km uzunluğunda. Yarışmanın yarı profesyonel ve profesyonel atletlere makul olacak şekilde hazırlandı” diye konuştu. Özgün, Üç ayaktan oluşacak Intercity İstanbul Park 1’inci Bisiklet ve Koşu Şampiyonası tarihlerinin de:1. Ayak: 6 Nisan 2014 2. Ayak:11 Mayıs 2014 3. Ayak: 14 Eylül 2014 şeklinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Haberin Devamı

KAYITLAR İNTERNETTEN

Yarışı bitiren tüm katılımcılara anı madalyası verileceğini ayrıca 21,2 km'lik mesafede, üç ayak toplamında, en hızlı dereceye imzalayan sporcuların da para ödülü kazanacaklarını ifade eden Özgün, “Gerçek bir pistte, gerçek bir yarış için İntercity İstanbul Park 1’inci Bisiklet ve Koşu Şampiyonası’nda şimdi sporcuların heyecanını paylaşmayı bekliyoruz. Kayıtlar ve ayrıntılı bilgi için sporcuların www.intercitykosu.com www.intercitybisiklet.com adresini ziyaret edebileceklerini de belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!