ATM'den hırsızlık girişimi

Güncelleme Tarihi:

ATMden hırsızlık girişimi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2014 11:32

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, bir bankanın ATM'sinin güvenlik kamerasını sprey boyayla boyayıp, levye ile ön kısmını açarak madeni para bölümüne ulaşan hırsız ya da hırsızlar, banknotların bulunduğu kasaya ulaşamayacaklarını anlayınca kaçtı.

Haberin Devamı

Bugün saat 06.30 sıralarında, Erzene Mahallesi'nde, Ege Üniversitesi Kampüsü sınırları içinde kalan alışveriş merkezinin bahçesinde bulunan bir bankaya ait ATM'nin ön bölümünün açıldığını fark eden özel güvenlik görevlileri, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, güvenlik kamerasının görüntü kaydetmemesi için sprey boyayla boyandığı belirlendi.

ATM'nin ön bölümünün levye ile zorlanarak açıldığı, şüphelilerin sadece madeni para kısmına erişebildikleri, banknotların bulunduğu kasaya ulaşamayacaklarını anlayınca kaçtıkları anlaşıldı.

Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri ATM'de parmak izi çalışması yaptı. Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinin de incelemeye alınacağı kaydedildi. Hırsız ya da hırsızların kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!