'Mutlu sona ulaşacağız'

Güncelleme Tarihi:

Mutlu sona ulaşacağız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2014 15:34

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, kulübün resmi yayın organı olan Fenerbahçe Dergisi'nin Nisan ayı sayısında yazdığı yazı yayınlandı.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Dergisi 134. sayısında yayınlanan başyazısı şöyle:

Değerli Fenerbahçeliler,
Mart ayını başarılar, kupalar ve sevinçlerle geride bırakıyor; Nisan ayına şampiyonluk inancıyla “Merhaba” diyoruz.
Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarımızın aynı günde arka arkaya aldıkları Avrupa Şampiyonlukları, dünya spor tarihinde bir ilk olarak hepimizin gurur kaynağı oldu.
Kadın ve Erkek Takımlarımızı, teknik ve idari kadrolarını “İki Kupa Tek Arma” başarılarından dolayı kutluyor; her maçta takımlarımıza destek olan taraftarlarımıza ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, maçlar sırasında heyecanımıza ortak olan tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum.
Yıllardır sporun dokuz branşına yatırım yapan, sayısız sporcu yetiştiren Kulübümüzün bu başarıları, camia olarak amatör branşlara verdiğimiz emeğin ve desteğin karşılığı. Takımlarımız, ülkemizi Avrupa Arenası’nda temsil etmeye, diğer kulüplere örnek olmaya devam edecektir.
Euroleague’de geçen sezon bir ilki başararak final oynayan, bu sezon da hedefine emin adımlarla yürüyen Kadın Basketbol Takımımıza, büyük umutlarla desteklediğimiz Fenerbahçe Ülker’e, ETTU Şampiyonlar Ligi’nde final oynayacak Kadın Masa Tenisi Takımımıza da başarılar diliyorum.
Futbol Takımımızın, birbirine kenetlenerek, taraftarımızın büyük desteği ile yürüdüğü şampiyonluk yolunda mutlu sona ulaşacağına, camia olarak eminiz.
Bursaspor maçını da kazanarak sezonun bitmesine 7 hafta kala en yakın rakibinin 13 puan önünde olan futbolcularımıza ve teknik kadromuza da bu zorlu hedefte başarılar diliyorum.
Fenerbahçe camiası olarak Kulübümüz adına mücadele eden tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz.
Şubat ayında, Bağdat Caddesi’nde yüzbinlerce Fenerbahçeli’nin katılımı ve diğer takım taraftarlarının da desteği ile yaptığımız “Türkiye için Adalet Fenerbahçe için Adalet” yürüyüşün ardından Mart ayı içerisinde Ankara Fenerbahçeliler Derneği’nin organizasyonu ile yine “Türkiye için Adalet Fenerbahçe için Adalet” diyerek Atamıza rekor katılımlı bir ziyaret gerçekleştirdik.
Fenerbahçe Ailesi olarak Yüce Atatürk’e olan sonsuz saygı ve sevgimizi bir kez daha gösterdik; tarihimize onurla yazılacak bir sayfa daha ekledik. Bu gururlu günde bizlerle birlikte Anıtkabir’de olan derneklerimize, sivil toplum örgütlerine, duyarlı Ankara halkına, çevre illerden gelen taraftarlarımıza ve diğer takım taraftarlarına da teşekkür ederim.
Ayrıca Yeniden “Adil” Yargılanma talebimiz adına; 1907 Fenerbahçe Derneği’nin başlattığı; Kulübümüz, sporcularımız, derneklerimizin hassasiyet ile destek gösterdiği “Adalete Fener Yak” imza kampanyası da kısa süre içerisinde 500.000 imzaya yaklaştı. Bu rakamı yükseltmek, Adalete Fener Yak’mak hepimizin görevi. Bu bilinci çevremize aktarmaktan, mücadelemizi sürdürmekten bir an olsun vazgeçmemeliyiz.

Bu değerli kampanyanın daha da büyüyeceğine; Fenerbahçe’nin adil yargılanma hakkının Kulübümüze iade edileceğine inanıyorum.
Sevgili Fenerbahçeliler;
Birbirimizin elini sıkıca tutmaktan, omuz omuza durmaktan, kendimize inanmaktan hiç vazgeçmeyelim.
Biz; umudumuzla, inancımızla, kararlılığımızla bugüne geldik.
Bugün ve yarın, yaşadığımız her an Fenerbahçe içindir.
Desteğinizle daha güzel günler görmek dileğiyle,
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!