Hentbolda yarı final heyecanı başladı

Güncelleme Tarihi:

Hentbolda yarı final heyecanı başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2014 15:01

Türkiye Yıldızlar Hentbol Yarı Final Birinciliği maçları Marmaris'te başladı. Turnuvaya erkeklerde 3, kızlar da ise 2 takım katıldı

Haberin Devamı

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Marmaris Belediyesi Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya erkeklerde TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü, Zonguldak Sanat Teknik Gençlik ve Spor Kulübü ile Antalya Yükseliş Koleji katılıyor. Kızlarda ise İstanbul Emniyet Gücü ve Eskişehir Büyükşehir Gençlik Spor Kulübü birincilik için mücadele ediyor.

İlk gün maçlarında erkeklerde TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü, Zonguldak Sanat Teknik Gençlik ve Spor Kulübü'nü 23-22 yendi. Kızlarda ise İstanbul Emniyet Gücü, Eskişehir Büyükşehir Gençlik Spor Kulübü'nü 36-27 mağlup etti. Bu galibiyetle İstanbul Emniyet Gücü, final maçlarına katılmaya hak kazandı. Yarın ise erkeklerde oynanacak iki karşılaşmanın ardından finallere katılacak erkek takımı belirlenecek.

Türkiye'nin 4 değişik yerinde yapılan Yıldızlar Hentbol Yarı Final Birinciliği maçlarının ardından gruplarında birinciliği elde eden 12 takımın gelecek ay düzenlenecek finallerde Türkiye şampiyonu olmak için mücadele edeceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!