Deplasman galibiyeti hasretine son verdi

Güncelleme Tarihi:

Deplasman galibiyeti hasretine son verdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2014 14:40

PTT 1. Lig'de Kahramanmaraşspor'u 4-1 yenen Adana Demirspor, 5 maçlık deplasman galibiyeti hasretine son verdi.

Haberin Devamı

Ligde istediği sonuçları alamayan "Mavi Şimşekler", haftalardır hasret kaldığı deplasman galibiyetine Kahramanmaraşspor maçında kavuştu. Kahramanmaraşspor karşılaşmasında iyi mücadele eden Adana ekibi, 25. dakikada Kouemaha, 32. dakikada Mehmet Eren Boyraz, 49. dakikada Timur Bayram Özgöz ve 67. dakikada Ferhat Çökmüş'ün attığı gollerle rakibini 4-1 mağlup ederek taraftarını mutlu etti.

Mavi-lacivertli takımın, 23. haftada Balıkesirspor'a 1-0 yenilmesiyle başlayan deplasman mağlubiyetleri, Bucaspor, Şanlıurfaspor ve Mersindmanyurdu yenilgileriyle devam etti. Karşıyaka deplasmanında ise golsüz berabere kalan Adana ekibi, bu hafta Kahramanmaraşspor maçını 4-1 kazanarak 5 maçlık deplasman galibiyeti hasretine son verdi.

Takımda deplasmanda alınan ve son derece önem taşıyan 3 puanın sevinci yaşanırken, takım puanını 40'a çıkardı. Adana ekibi, 34. haftada ise sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.

Mavi-lacivertli takım, deplasmanda oynadığı 16 maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik, 9 mağlubiyet alırken, attığı 15 gole karşılık kalesinde 27 gol gördü ve 11 puan toplayabildi.

BAKMADAN GEÇME!