PES turnuvası için kayıtlar başladı!

Güncelleme Tarihi:

PES turnuvası için kayıtlar başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2014 06:28

Konami Digital Entertainment B.V. PES 2014 için Avrupa’da Mart ayı sonunda başlayan ilk PES Virtual UEFA Champions League turnuvasıyla ilgili planlarının detaylarını açıkladı. Türkiye’den bir PES 2014 oyuncusu da Mayıs ayında Lizbon’da düzenlenecek finallere katılma hakkı kazanacak.

Haberin Devamı

Bu yeni turnuva, PES’in resmi UEFA Şampiyonlar Ligi turnuvasının ayrı bir oyun modu olarak kullanıldığı tek futbol oyunu olduğu göz önüne alındığında, KONAMI ile UEFA arasındaki yakın bağı bir kez daha gözler önüne seriyor. İlk dereceli maçların 26 Mart tarihinde başlayacağı PES Virtual UEFA Champions League için kayıtlar açıldı.

KONAMI’nin düzenlediği PES Virtual UEFA Champions League firmanın Avrupa bölgesindeki PlayStation 3 sahibi PES 2014 oyuncularını bir araya getiren bir turnuva. İsteyen herkesin ücretsiz olarak katılabileceği Lig yapılan binlerce maçtan veri toplayarak genel form ve sonuç durumlarını ortaya çıkaracak. Oyuncuların elde ettiği sonuçlar KONAMI online oyun verileri yoluyla toplanacak ve PES Ligi sıralama tablolarına gönderilerek oyuncuların tüm geçmiş sonuçları, form durumunu ve maç verilerini görebilmelerini sağlayacak.

Haberin Devamı

26 Mart itibariyle başlayan sezon boyunca katılımcılar bir çok özel etkinliğe katılma şansına sahip olacaklar. Bu yılki ana ödüller arasında KONAMI’den 25,000 Avro tutarında para ödülü, PlayStation, UEFA ve resmi ortakları tarafından sağlanan, imzalı UEFA Şampiyonlar Ligi hatıra eşyaları ve Lizbon’da maç biletlerini PlayStation’ın karşıladığı, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ni VIP olarak seyretme imkanı gibi ödüller de bulunuyor. Ayrıca PES Virtual UEFA Champions League kazananları, dünyanın dört bir yanındaki PES oyuncularına karşı global turnuvalara da katılma şansı sağlayacak.

PlayStation ile ortak çalışan PES 2014 ayrıca bu yıl Lizbon’da düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi Festivalinin de önemli bir parçası olacak. Bu kulüp turnuvasını içeren tek video oyunu olan PES 2014’ün oyuncuları, bu yılki UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak olan şehre seyahat şansı kazanmaya davetliler. Tüm PES Virtual UEFA Champions League üyeleri bu çekilişe otomatik olarak katılacak ve 31 Mart’tan itibaren haftalık maçlarına başlayacaklar. Her bölgeden ilk dört oyuncu bölge finaline katılma hakkı elde edecek ve UEFA Şampiyonlar Ligi ödül çantası kazanacaklar. Her haftanın galipleri daha sonra özel olarak hazırlanan online turnuvada mücadele ederek 23 Mayıs’ta başlayacak olan UEFA Virtual PES Champions League Festivaline katılmak için kimin Lizbon’a seyahat kazanacağını belirleyecekler.

Haberin Devamı

Dünyanın en üst düzey kulüp turnuvasını kutlamak üzere düzenlenen PES Virtual UEFA Champions League’de her bölgede şampiyon olan oyuncular Lizbon’a tüm masrafları ödenmiş bir seyahat kazanacak ve ayrıca PlayStation ve UEFA’nın hazırladığı ödül paketlerine sahip olacaklar. Elemeli turnuvanın şampiyonu ise PlayStation tarafından Estadio Da Luz’daki UEFA Şampiyonlar Ligi Finali bileti ile ödüllendirilecek. Turnuvanın şampiyonu ayrıca bu yıl düzenlenecek PES Dünya Finallerine de katılma hakkı elde edecek.

PES Virtual UEFA Champions League’ e kaydolmak ve Türkiye’den şanslı finalist olmak için tıklayın.

BAKMADAN GEÇME!