El işçiliği mobilyalar fuara çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

El işçiliği mobilyalar fuara çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2014 01:35

Mobilya konusunda dünyanın sayılı fuarları arasına giren Ankara Mobilya Fuarı (ANKAFF), bu yıl 2’nci kez ATO Congresium’da kapılarını açacak. Siteler’in el işçiliği mobilyalarının sergileneceği fuarla ilgili Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, “Dünya mobilya trendlerini yakından görmek isteyen tüketiciler için büyük fırsat” dedi.

Haberin Devamı

“Mobilya ve sanatı buluşturan fuar” sloganıyla büyük ilgi gören Ankara Mobilya Fuarı (ANKAFF), 02-06 nisan tarihleri arasında Congresium ATO Uluslararası Fuar Merkezi’nde 2’nci kez ziyaretçileriyle buluşacak.
GL events ve Arya Expo işbirliği ile düzenlenen ANKAFF, Siteler’de bulunan üreticilerin atölyeden ilk çıktığı günden itibaren ‘klasik’ olarak adlandırılan farklı tarzlardaki mobilyalarını sergileme fırsatı sunacak.
Üretici ile tüketiciyi buluşturan fuarda ayrıca yurt içi ve yurt dışından çok sayıda toptancı, iç mimar, dekoratörler de yer alacak. Yılın yeni mobilya modellerinin sergileneceği fuara bu yıl Azerbaycan, İran, Irak, Nijerya, Bahreyn, Fas, Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Moldova, Özbekistan, Gana, Abhazya, Kosova ve Tunus gibi ülkelerden yabancı alıcılar gelecek.

Haberin Devamı

TÜKETİCİ İÇİN BÜYÜK FIRSAT

ANKAFF’la ilgili bir açıklama yapan Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, fuarların üretici ile alıcıları bir araya getiren en güzel etkinlik olduğunu söyledi. Tüketicilerin en uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri almasına katkı sağlayacağını vurgulayan Taklacı, “Dünya mobilya trendlerini yakından görmek isteyen tüketiciler için büyük fırsat” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!