Ve o yarışı kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Ve o yarışı kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2014 14:44

Bıcır Bıcır Muhtar Gıcır Gıcır Ambarlı’ sloganı ile akıllarda yerini alan Avcılar Ambarlı Mahallesi muhtar adayı Nilay Deniz muhtarlık seçimlerini kaybetti. Deniz sonucun kendisini yıldırmadığını ilerleyen yıllarda siyasetin içinde olacağını söylüyor.

Haberin Devamı

İstanbul Avcılar’daki Ambarlı mahallesinde muhtar olmak için yarışan güzel aday Nilay Deniz seçimi kaybetti. 35 yaşındaki Deniz 2014 yerel seçiminin renkli figürlerinden biri olmuştu. ‘Bıcır Bıcır Muhtar Gıcır Gıcır Ambarlı’ sloganı ile akıllarda yerini alan Deniz muhtarlık seçimlerini kaybetmesini son dakikada kendi oylarını bölmek isteyen bir adaya bağlıyor.

Ve o yarışı kaybetti
BU ADAY BAŞKA

KENDİ DE İTİRAF ETTİ

Deniz, “Seçime iki gün kala bir aday benim oylarımı bölmek için yarışa girdi. Zaten bunu kendisi de itiraf ediyor” diye konuştu. Oy kaybetmesinin kendisini etkilemediğini açıklayan Deniz siyasete devam edeceğini insanlardan da bu yönde bir baskı olduğunu belirtiyor. Deniz, “Çok kısa bir süre içinde 8.000 oy gibi bir rakama ulaştım. İnsanlar benim siyaset yapmamı istiyor. Ben de buna sıcak bakıyorum. Çalışmalarım devam edecek” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!