Boş vermediler oy verdiler

Türkiye, geçtiğimiz pazar günü yerel seçimler için sandığa gitti. İş dünyasının ünlü patronları da vatandaşlık görevlerini yerine getirip oy kullandı.

Haberin Devamı

Ailece sandıkta Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Kanlıca’daki Sedat Simavi İlkokulu’na ailesiyle beraber geldi. Ümit-Cem Boyner çifti, ikiz kızları Elif ve Ayşe’yle aynı sandıkta oy kullandı.

Koç engel tanımadı
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, oyunu Kandilli İlkokulu’nda kullandı. Koç’un ALS hastası olan kız kardeşi Suna Kıraç da tekerlekli sandalyeyle geldiği okulda Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan eşi İnan Kıraç’la birlikte oy verdi.

Seçim sohbeti
Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Sarıyer Kız Meslek Lisesi’nde karşılaştığı Hülya Avşar’la ayaküstü sohbet etti.

Gül Balosu’ndan seçim sandığına
29 Mart’ta Monte Carlo’da düzenlenen, Monaco Prensi II. Albert ve Prenses Caroline’nin ev sahipliği yaptığı Gül Balosu’na katılan Feryal Gülman, yerel seçimler nedeniyle ertesi gün ilk uçakla İstanbul’a döndü.

Sandık müşahidi oldular
İş dünyasından birçok isim yerel seçimlerde gönüllü olarak görev yaptı. Avukat Şebnem Işık Ersoy Nişantaşı’nda, Elif Edes Beykoz’da, Eran Tapan da Fatih’te sandık müşahidi oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın eski kalecisi Rüştü Reçber ve eşi Işıl Reçber, Beykoz’da oy kullandı.

Koç Holding’in patronu Mustafa Koç ve eşi Caroline Koç, Kanlıca’daki Sedat Simavi İlkokulu’ndaydı.

Sedat Simavi İlköğretim Okulu’na giden Etel-Rober Baler çiftine çocukları Leo da eşlik etti.

Can-Ahu Has çifti, Sarıyer Kız Teknik Meslek Lisesi’nde görüntülendi.

Vakko’nun veliahdı Ediz Elhadef, yataktan kalkar kalkmaz soluğu sandıkta aldı. Elhadef, sabahın erken saatinde Sarıyer Kız Teknik Meslek Lisesi’nde görüntülendi.

Yazarın Tüm Yazıları