Gökçek: Ben bu işleri iyi bilirim

Güncelleme Tarihi:

Gökçek: Ben bu işleri iyi bilirim
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2014 21:14

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş “Şu anda yüzde 50’ye yakın oy alıyoruz” dedi. Yavaş’ın ardından söz alan Gürsel Erol “Müjdeyi vermek istiyorum. Ankara’da seçimi kazandık” dedi. Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten anında yanıt geldi: Gerçek dışı veriler vererek ortalığı karıştırmak istiyorlar. Ben bu işleri iyi bilirim. Yüzde 50’ye 39 çıkacak

Haberin Devamı

Gökçek'in konuşmasından satırbaşları:

Enteresan olan bir konu var. Hatırlar mısınız demiştim ki, seçim sırasında önce bizi Ankara İstanbul gibi yerlerde düşük göstermeye çalışacaklar. Bunun neticesinde de insanları sokağa dökecekler. Şu anda yapılan böyle bir olay var. CİHAN Haber Ajansı ana mihrak noktası. CİHAN, tamamen gerçek dışı veriler vererek ortalığı karıştırmak istiyor. NTV’de baktık ki, aniden küt dedik aşağı düşüverdik. Tam bir manipülasyon. Aradık NTV’yi, CİHAN’dan aldık veriyoruz diyor. Kimse CİHAN’a inanmasın. AK Parti 30 alıyordu, Ankara İstanbul kaybediliyordu.

Mansur Yavaş'tan açıklamalar/Hürriyet TV

Gökçek: Ben bu işleri iyi bilirim
’SEÇİMİ KAZANDIK’

Tabi bu manipülasyonun uzantısı olarak Ankara CHP adayını da kullanıyorlar. Basın toplantısına çıktı, biz bu seçimi aldık. Hadi canım sende. Ankara’da 25 ilçe var. Ankara’nın taşra ilçelerini tek tek sayıyor. 17 tane ilçemiz var. 16 tanesinde AK Parti kazanmış, bir tanesini başka parti. Diğerlerine bakıyorsunuz, Keçiören’de Mamak’ta Sincan’da AK Parti kazanmış, Altındağ’da AK Parti kazanmış, Yeni Mahalle Etimesgut’ta ortada ggidiyor. Her tarafı biz kazanırken, hikmeti ilahi bir de bakıyorsunuz CHP Ankara’da kazanmış. Bu tam bir manipülasyon.

Gökçek: Ben bu işleri iyi bilirim
ANKARA’DA SEÇİMİN SON DURUMU


Gökçek: Ben bu işleri iyi bilirim
Önce hastaneye sonra Ankara'ya

Haberin Devamı

Bir başka şey. Hangi hesaptır bilemiyorum. Mamak’ta 34’e 50, belli ki düzeltmeye başladılar. NTV beni altta gösterdi, sonra yükselmeye başladık. Diyorum ki 50’ye 39 bitecek bu. Ben bu işi bilen anket yapan birisiyim. Sadece size bazı örnekler vereyim. Ankara’da çevre ilçelerimiz 17 tane. Burada bizim Melih Gökçek ve Mansur Yavaş arasındaki minimum fark net 6,1. Peki Çankaya’da öne geçtiler, 30 ila 25 önümüze geçerler. Keçiören’den ben de 30 puan geçiyorum. Altındağ’da 50 puan geçiyorum. Sincan’da 55 puan geçiyorum.

Melih Gökçek'in açıklamaları / Hürriyet TV



Gökçek: Ben bu işleri iyi bilirim
İşte seçimin ilk kazananları

Geçen seçimde İstanbul’da Gürsel Tekin ekrana çıktı. Ekrana çıktıktan sonra, İstanbul’u kazandık arkadaşlar dedi. Sonra ne oldu? Mahçubiyet. Bu CHP’nin alışkanlığı.

Haberin Devamı

Şu anda bile arada 7,5 fark var. İnşallah bu puan farkı daha da çoğalacak. 10 puan farkla kapatmış olacağız. Çağrıda bulunmak istiyorum. Sandık başındaki tüm arkadaşlarımıza tembihimizdir. Seçim kuruluna kadar başından ayrılmayın ve mutlaka oylar seçim kuruluna giderken aynı arabaya binin. Binemezseniz arabayla takip edip seçim kuruluna teslim edin.

Bizim seçimden en ufak bir endişemiz yok. AK Parti Ankara’da büyükşehir belediyesini ve 21 ilçeyi kesinlikle kazanmıştır. Üç ilçede de durum ortadadır. Dolayısıyla Ankara’da AK Parti tarihi zaferini kazanmıştır. Hiçbir kuşkumuz yok. Bu manipülasyonu yapanlar da utansınlar. Oyların yüzde 30’u 35’i açıldı. Utanmayacak mısın, ne diyeceksin? En çok ben dalga geçeceğim. En güzel dalgamı da ben geçeceğim. Biz seçimi kazandık hayırlı uğurlu olsun.

Gökçek: Ben bu işleri iyi bilirim
ANKARA'DA NEFES KESEN YARIŞ


Gökçek: Ben bu işleri iyi bilirim
İSTANBUL'DA BÜYÜK ÇEKİŞME


Gökçek: Ben bu işleri iyi bilirim
İZMİR'DE BÜYÜK FARK

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!