Adana’da seçim kavgası: 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Adana’da seçim kavgası: 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2014 20:05

ADANA’da farklı mahallelerde muhtar adaylarının yakınları arasında çıkan kavgalarda 2 kişi bıçaklandı, 1 kişi de başına aldığı darbeyle yaralandı. Bir okulun cam ve kapıları kırıldı.

Haberin Devamı

Merkez Yüreğir İlçesi’nin Kayalı Köyü’nde, trafolardaki arıza nedeniyle gün boyunca elektrik verilmedi. Köyde kullanılan oyların sayımının gecikmesi nedeniyle muhtar adaylarının yakınları arasında yaşanan gerginlik kavgaya dönüştü. Kavgada 2 kişi bıçakla, 1 kişi ise başına aldığı darbelerle yaralandı. Yaralılar ambulanslarda Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Başak Mahallesi’ndeki İmadettin Levent İlkokulu’nda mahallenin muhtar adayı Mehmet Özden’in yakınları, eski muhtar Ufuk Mangtay’a saldırdı. Kaçan Mangtay, okul binasına girdi. Okul binasına girmek isteyen grup, cam ve kapıları kırdı. Okul bahçesindeki plastik sandalye ve masaları parçalayan grubu sakinleştirmek için takviye ekipler istendi. Öfkeli kalabalık, Özden için verilen 250 oyun, Mangtay’a yazıldığını ileri sürdü. Okula gelen polis ekiplerinin yaptığı görüşme sonrasında oy pusulalarının yeniden sayılacağı açıklandı. Grup güçlükle sakinleştirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!