Buca’da iç savaş

Güncelleme Tarihi:

Buca’da iç savaş
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2014 01:28

BUCASPOR Başkanı Hüsnü Kaya, kulübe icra takibi başlatan eski Başkan Mehmet Bektur ve eski Yönetici Çeliker Gökçin’e ateş püskürdü.

Haberin Devamı

Bektur’un 767 bin 598 TL, Gökçin ise 212 bin 461 TL alacağı için kulübe ihtar çekmesine isyan eden Kaya, “Seyit Mehmet Özkan’ın Buca’dan ayrılmasına ve kulübü icraya vermesine yol açanlar, şimdi aynısını yapıyor. Bucaspor’u ben borca sokmadım. Kulübü batırıp çekip gideceksin, sonra icra göndereceksin. Böyle şey olur mu? Buca halkına nasıl hesap verecekler” dedi.

Son kongrede kulüp muhasebecisinin istifası nedeniyle Bektur yönetiminin mali açıdan ibra edilmediğini hatırlatan Hüsnü Kaya, “Bu paralar kime, nereye harcanmış bilmiyoruz. Borç doğrudur ancak bunu ödeme şansımız yok. Yakında kulüpten herşeyi toplarlar. Bucaspor sevgisi bu değil. Madem zarara sokacaklardı, neden para verdiler. Bucaspor’u bitirmeye çalışıyorlarsa güçleri yetmez. Herkes, “Kulübü Bülent Uygun borca soktu’ diyor. Bülent Uygun’a o yetkiyi veren eski yönetimdir. İcra olayı yakışıksız, ayıp. Bir an önce yaptıkları dönmeliler” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Şanlıurfa’da çıkış arayacak

PTT 1. Lig’de Balıkesirspor ve Samsunspor’dan sonra Ankaraspor’a 2-1 yenilerek üçte sıfır çeken Bucaspor’da kötü gidiş sürüyor. 39 puanda kalan sarı-lacivertli ekipte çarşamba günü deplasmanda oynanacak Şanlıurfaspor maçının hazırlıkları başladı. Evinde 1-0 yenildiği Güneydoğu ekibinden rövanşı almaya çalışacak Fırtına, kaybettiği son üç maçta sadece 1 gol kaydetti. İzmir ekibinde kaleci Ömer ve stoper Henrique’nin tedavileri sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!