Susan Miller Herkes sakin olsun

Güncelleme Tarihi:

Susan Miller Herkes sakin olsun
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2014 12:06

Bu hafta tüm burçlarda stres, gergin ilişkiler ve para sıkıntısı olacak. Esnek olun...

Haberin Devamı

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/80964/2/1/26108472/susan-miller-30-mart


Herkes sakin olsun

KOÇ
BİRAZ DURUN VE BEKLEYİN
2 Nisan’daki Uranüs ve Güneş’in etkisiyle hayatın gereklilikleriyle uğraşmaktan yorulabilirsiniz. Ama yine de hem iş hem ilişkiler hem de ev durumlarıyla ilgili biraz sakinleşip hayatın neler getireceğini bekleyin.

BOĞA
AKLINIZA İLK GELENİ YAPIN
Aklınızdaki ikilem bu hafta telaş yaşamanıza sebep olabilir. Aklınıza ilk geleni uygulayın. 2 Nisan’da Merkür ve Satürn’ün ortaklığıyla pek çok konuda daha iyi organize olacaksınız.

İKİZLER
TANSİYONLU ORTAMLARDA SAKİN KALIN
Aşk ya da arkadaş ilişkilerinizde bu hafta yüksek tansiyonlu konuşmalar yaşanabilir. Koruyucu gezegeniniz Merkür’ün Satürn’le ilişkisinden dolayı eğer bir anlaşma imzalamanız gerekiyorsa dikkatli olmaya çalışın.

Haberin Devamı

YENGEÇ
YENİ MÜŞTERİLER GELECEK
Hafta ortası stresli geçebilir. Özellikle iş yerinizde farklı organizasyon grupları oluşturabilir, yer değiştirmeler yaşanabilir. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız, yeni müşteriler yolda.

ASLAN
HEYECAN DOLU BİR HAFTA
Bu hafta iş yerinde ya çok stresli ya da çok heyecan verici bir durum yaşayacaksınız. Eğer uzun mesafeli bir yolculuğa çıkmayı düşünüyorsanız, karşılaşabileceğiniz zorlukları yeniden gözden geçirin.

BAŞAK
PARTNERİNİZLE TARTIŞABİLİRSİNİZ
Bu hafta parasal konularda sürekli sınıra geldiğinizi hissedebilirsiniz. İlişki yaşadığınız kişiyle de her an çocuk ya da hamilelik konusunda çatışmalar yaşayabilirsiniz.

TERAZİ
EŞİNİZE DESTEK OLUN
Tamamen evlilik ya da iş ortaklığı konusuna odaklanacaksınız. Partneriniz kriz yaşayabilir ve size çok ihtiyaç duyabilir. Hazırlıklı olun.

AKREP
GERGİN HAVADAN UZAK DURUN

Haftanın gergin havasının uzun vadeli planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Sakin ve kararlı olmaya devam etmeniz şart. Üst düzey bir yöneticinin içinden çıkılmaz istekleriyle uğraşabilirsiniz.

YAY
STRESTEN KURTULACAKSINIZ
Hafta ortasında para konularında stres yaşayabilirsiniz. Bunu aklınızdan atmak için teklif edilen her sosyal etkinliğe gideceksiniz. Özellikle 5 Nisan’da stresten kurtulacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK
KARİYERİNİZLE İLGİLİ ZOR BİR HAFTA
2 ve 3 Nisan’da partneriniz ya da aile üyelerinden biriyle yaşayacağınız gerginlik, tüm hayatınızın karmakarışık olduğunu düşünmenize sebep olabilir. Kariyerinizle ilgili zorlayıcı şartlar yaşayabilirsiniz.

KOVA
PARASIZ KALMAYACAKSINIZ

Bu hafta hayatınızın konu başlığı az zamanda çok iş. Özellikle 1-2-3 Nisan’da bunu çok hissedeceksiniz. Esnek olmaya çalışın, kendinizi yıpratmayın. Her ne olursa olsun, parasız kalmayacaksınız.

BALIK
DEĞİŞİKLİK İSTEYEBİLİRSİNİZ
Bu hafta başı sizin için zorlayıcı olabilir. Özellikle parasal konular odak noktanız olacak. 5 Nisan’dan itibaren Plüto’nun etkisiyle görünüşünüzü ve yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!