Bucaspor'a ara yaramadı

Güncelleme Tarihi:

Bucaspora ara yaramadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2014 11:17

PTT 1. Lig'de geçen haftayı maç yapmadan geçen Bucaspor, Ankaraspor'a 2-1 yenilerek üst üste 3. yenilgisini aldı.

Haberin Devamı

Cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izlediği müsabakada Ankaraspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen 1-1 eşitliği yakalayan Bucaspor, beraberliği koruyamadı ve rakibine yenilerek haftayı puansız tamamladı. Ligde geçen haftayı maç yapmadan geçen Bucaspor, Balıkesirspor ve Samsunspor mağlubiyetlerinin ardından Ankaraspor'a da yenildi. Dünkü karşılaşmada takımının tek golünü atan Zafer Çevik, bu sezon gol sayısını 11'e çıkardı. Ankaraspor maçında sarı kartla cezalandırılan tecrübeli oyuncu, bir daha sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

Bu sezon 4. cezalı maç

Daha önce rakiplerinin cezalı olduğu Fethiyespor ve Adana Demirspor maçlarında mağlup olan Bucaspor, 27. haftada sadece kadınların ve çocukların izlediği müsabakada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup etmişti.

İlk 6'ya karşı galibiyeti yok

Ligde ilk 6 sırada yer alan ekiplerle şimdiye kadar 10 maç yapan Bucaspor, bu müsabakalarda hiç galibiyet alamadı. Bu karşılaşmalarda 3 beraberlik ve 7 yenilgi alan sarı lacivertli ekip, Ankaraspor, Balıkesirspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2 maçta da mağlup oldu. Samsunspor'a karşı 1 beraberlik ve 1 yenilgisi bulunan Bucaspor, kalan haftalarda karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu ve Orduspor karşısında ilk devrede sahadan beraberlikle ayrıldı.

Hafta içinde rakip Şanlıurfaspor

Ligde 2 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Şanlıurfaspor'la karşılaşacak Bucaspor, 7 Nisan Pazartesi günü Adanaspor'u konuk edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!