Ankara'da enteresan bi şey oluyor

Güncelleme Tarihi:

Ankarada enteresan bi şey oluyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2014 10:15

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bugün Ankara Tandoğan Meydanı'nda saat 16.00'da yapılacak mitingi için meydana çıkan tüm yollar 04.00'ten itibaren trafiğe kapatıldı. Başkentin ana arterlerinin kesiştiği bir meydan olan Tandoğan'ın kapatılması Ankara trafiğini de felç etti.

Haberin Devamı

Çocuklar okullarına, memurlar mesailerine geç kalırken; vatandaş saat 16'daki miting için mesai gününde sabahın bu saatinde yol mu kapatılır, diyerek isyan etti. Tandoğan'ın trafiğe kapatılması Kızılay trafiği başta olmak üzere, İnönü Bulvarı, Atatürk Bulvarı gibi ana arterlerin sıkışmasına yol açtı. İşine geç kalan kimi vatandaşlar "CHP zihniyeti, mesai günü miting yapacağız, diye tutturdular insanlar perişan oldu" derken; bazıları da "İşte size bunu söyletmek için yolu 12 saat önceden trafiğe kapattılar. CHP'ye kızılsın diye yaptılar bunu" diyalogları dikkat çekti.

Ankarada enteresan bi şey oluyor

Yolların erken kapatılmasına kızan kimi vatandaşlar da Alo 155 hattını arayarak, "12 saat önceden yol mu kapatılır" diye sorunca; görevliler, "Valilikten gelen talimat doğrultusunda saat 04.00'te yollar kapandı. Talimat böyle geldi, bize niye kızıyorsunuz" karşılığını verdiler.

Haberin Devamı

"CHP'DEN DEĞİL YÖNETİCİLERDEN KAYNAKLANIYOR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Hürriyet'e yaptığı açıklamada saat 16:00'da yapılacak miting için yolların sabaha karşı kapanmasının CHP'den değil, Ankara'yı yönetenlerden kaynaklandığını söyledi. "Bu uygulama, kasıtlı" diyen Tekin, şöyle konuştu:

"Böyle bir uygulama kastın da ötesine geçiyor artık. Bu şekilde davrandıkları için yöneticileri kınıyorum"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!