AKP’li vatandaşlarım artık farkına varın

Güncelleme Tarihi:

AKP’li vatandaşlarım artık farkına varın
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2014 01:32

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan’ı ‘demokratik açılım’ adımları üzerinden eleştirerek “Yavrularımızın andını niye kaldırıyorsun sen? Ne desin yavrularımız? ‘Çalarım, soyarım ve hırsızım’ mı desin? ‘Ne Mutlu Türküm’ sözünü niye siliyorsun?” tepkisi gösterdi.

Haberin Devamı

Bahçeli dün Kahramanmaraş mitinginde şunları söyledi:
“AKP kendisine destek veren insanlarımızı terk etmiş ve nohut, fasulye kömür gibi şeylerle yoksulluğu istismar etmiştir. Başbakan son günlerde Türk siyasetine yakışmayan, kirli, kaba ve çirkin üslupla hakaret ediyor. Bu çılgınlık, güç delisi olma, şaşırma ve şımarma halidir. Bu artık ben ben diyerek başlamış, tek adamlığa soyunmuş, parti devleti oluşturmaya arkasından da diktatör olmaya hevesleniyor. Bu yol çıkış yolu değildir.
Ayakkabı kutusundan 4.5 milyon dolar çıkabilir mi? Sonra da ‘Bunlar hayır işidir’ diye söylenebilir mi? İran’dan bir şarlatan, bakanları da rüşvete alıştırmış, Türkiye’yi soyup soğana çeviriyor. AKP’ye oy vermiş vatandaşlarım, AK Parti’yi siyah gözlükle seyretmekten vazgeçin.”
Kalkmış yasağı kaldırıyorum derken yasaklar getiriyor. Twitter kuşlarıyla uğraşıyor. Neymiş kendisine yapılan haksızlıkları iftiraları ortadan kaldıracakmış. Kimsesizin, yetimin, öksüzün hakkını yiyenleri bu millet unutmayacak. Eskiden bakan çocukları pul biriktirirdi. Şimdi kasa ve para sayma makineleri hobileri olmuş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!