Ahlaksızlık namussuzluk adilik, alçaklık

Güncelleme Tarihi:

Ahlaksızlık namussuzluk adilik, alçaklık
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2014 01:32

Başbakan Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı’nda yapılan Suriye görüşmesinin kaydının internete düşmesini “Ahlaksızlık, adilik, alçaklık ve namussuzluk” olarak değerlendirdi.

Haberin Devamı

Erdoğan Diyarbakır mitinginde şunları söyledi:
“Pensilvanya ihanet içinde. Bakın bugün YouTube’a yine bir şey düşürdüler. Dışişleri Bakanlığı’nda ulusal güvenliğimizle ilgili, Suriye’deki Süleyman Şah türbesiyle ilgili görüşme yapılıyor; yine bu görüşmeyi YouTube’a düşürüyorlar. Bu ahlaksızlıktır, adiliktir, alçaklıktır, namussuzluktur. Bunların inine gireceğiz. Şu hale bak ya, bu kadar önemli bir görüşmeyi ortam dinlemesi yaparak sen kime servis yapıyorsun?”

Davutoğlu: Açık bir siber saldırıdır

DIŞİŞLERİ Bakanı Ahmet Davutoğlu, “Bu ülkenin başbakanının, dışişleri bakanının, bakanlarının, MİT müsteşarının telefonunu dinleyenler duysun. Bu milletin istikbalini kimseye çiğnetmeyeceğiz” dedi. Davutoğlu, daha sonra Ispartalılar Konağı’nda basın toplantısı düzenledi: “Türkiye’nin ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin en üst düzey güvenlik kriz masası ile ilgili olarak tahsis edilmiş bir ses kaydı yayınlandı. Bu ses kaydının muhteviyatıyla ilgili herhangi bir yoruma ihtiyaç duymuyoruz. Tahrip edilmiş yönleri var. Açık bir siber saldırıdır. Devletin ve aziz milletimize yönelik olarak bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Daha önce de Suriye’ye giden TIR’lara yönelik operasyon yapıldı. Bu tür saldırıların Türkiye Cumhuriyeti devletine yönelik bir savaş ilanıdır. Bu saldırıyı gerçekleştirenler açık bir şekilde bir vatan toprağı olan Süleyman Şah Türbesi’nin korunmasına dönük çalışmalarımıza sekte vurmak istemektedirler. Açık casusluk faaliyetini andıracak tarzda yapılanlar, gerekli görülen her türlü tedbir alınmak suretiyle bu saldırıyı yapanlar en şiddetli şekilde cezalandırılacaklar ve faaliyetler akamete uğratılacaktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!